Thank you.

Tack Chalotta! Och tack våra andra lärare Pysse, Frida och Helena som hjälpt oss genom vårar första år på
Gymnasiet, vi älskar er! <3


Duettredovosning.

Hallojsan :)
Ligger just nu i sängen hemma hos pöjken min. Han spelar LFD2 och jag kollade precis klart på BB. Imorgon händer det grejer!
Evelina har musikalföreställning och hela 1an ska gå och se den. Men efter denna dag är man dock seg! Eftersom att skolan började idag runt nio. Genrep ca 2 gånger. Uppspel. Middag. Uppspel. Hem! Och då var klockan typ åtta? Så va 11h i skolan! Shit allså.. Är helt slut så vi får se om jag ens orkar mig upp ur sängen imorrn.
Annars så tar Richards ena brorsa studenten imorrn så det firas här hemma hos dom. Efter det så drar jag hem till syrran min på hennes tjejmiddag. Ska bli skiiiiitkul!
Nu så ska jag nog försöka sova.. Dödsseg! Godnatt på er :) btw.... Det va ridande poliser i Skärholmens centrum denna kväll runt åtta, fett wiiiierd! Dom ba kom från ingenstans! Hahaha.
Godnatt :)


Du och jag mot världen.

Hejsan! Har precis tittat klart på tisdagsavsnittet av BB. Jag hejar som fan på Annika! Hon är så go och gla kexchoklad och jag önskar henne all lycka och jag tycker definitivt att hon ska dumpa Marcello för han är seriöst hjärndöd? Han har behandlat henne som skit hela vägen och jag tycker verkligen att hon är värd så mycket mer! Om inte Marcello vinner så ska fan Hanna J vinna för hon har gått igenom så jäkla mycket.. helt sjukt. Sen så vill jag bara säga att jag älskar Annikas dialekt!!!! åh den är så göllig! hehe.
Önskar att Annika kunde få en sån underbar, snäll och go kille som jag har! Men han är min och han finns det bara en av! hehe :)


Godnatt på er! Skrivs mer imorgon. Puss!

En gammal bild på mig och min pojke. Jag älskar dig mest hjärtat! Du är min livskamrat <3


All my love to you.

Jag älskar dig mer än du någonsin kan föreställa dig, mer än du någonsin kan förstå!


Artisterna, we are the best.

Tjenare :) ligger just nu i sängen hemma hos min älskling och tittar på bigbrother. Har inte sett de senaste avsnitten så det måste jag definitivt idag! Imorgon är det "konsert" på skolan. Min lilla klass på 6pers ska ha en föreställning med teater, dans och sång! Wehoooo :) allting i då duetter! Yes! Så vi ska ha genrep imorgon på
Morgonen och sen uppspel för skolan. Sen på kvällen är det vänner och familj! :D Ida, Emelie och Bonnie kommer så
Det känns aaaaanajs! Familjen kunde inte så får filma istället. Nu ska jag då kolla på BB så skriver nog mera imorgon :D ha det så gött!

Hahahahah bilden! En gammal bild som Alex tog xD


Pendeltåget.

Tja! Är nu på pendeltåget Påväg till fruängen. Sitter här med Richard och Bonnie :)
Jag och Bonnie tittade idag på teaterklassens föreställning. Richard va bäst såklart!!! Så duktig älsklingen min!
Inatt så sover jag och Richard i fruängen. Najs price, har inte sovit där på typ 1 månad? Har bara velat sova hemma hos Richard liksom.
Längtar som fan till midsommar!! För då ska jag och Richard till landet och fira med min la familia :D
Bloggar mer imorrn, mycket just nu! PUUUUUUUUSS


Jag vet vem du är!

Hahah det är så roligt att det är "någon" som är inne och kollar min blogg typ 90gr om dagen!!

Jag vet att det är du AMANDA.


Gym-taggad!

Hallojsan :)
Sitter just nu i Soffan och tittar på tv, ätet kex och dricker coca cola hemma hos Richard.
Idag blir det väl att träffa hans kompis Tommy! Typ va ute och chillade gal1 i solen.
Har nyss duschat, skönt som fan var det.
Igår efter en teater vi såg på dan med klassen så träffade jag och Richard Bonnie. Fick ett par solbrillor av den fina älsklingen :) otroligt snygga! Älskar dom som fan!!!!
Vi hade det asmysigt vi tre, som vanligt med andra ord :p hehe.
Imorgon startar gymmandet med Ida! Vi ska kötta!!!!! :D
Puss


Please dont leave me.

Denna kväll hoppas jag på att få ett svar. Och jag hoppas att svaret blir -nej det kommer vara du och jag FÖRALLTID.. Som vi alltid sagt.

Inge blogghumör idag alls!
Hej då.


Diary. ps. (texten vill inte ligga i stycken -.-)

Bara lite dagbokskriveri om hur jag mår bl.a.

Jag halvt ligger just nu i min säng och tänker som fan.. jag är sjukt deppmode i detta moment denna kväll. mest kanske pga glee,hehe.
känner bara just nu såhär att det är mycket känslor i luften i slutet av terminen och jag minns att för exakt ett år sedan så gick jag ut nian och allt va så jobbigt! Man grät dag ut och dag in för att man sa hej då till varandra och vissa har man faktiskt ärligt inte sett på år och dar! Det är hemskt, det är otroligt sorgligt. Jag är bara rädd och orolig över att jag ska förlora vännerna, och även min pojkvän jag har. Alla träffar man ju till tvåan igen? Men jag menar överhuvudtaget. Alla vänner man har, i skolan, utanför skolan.
När man har kille.. då är ju hela världen ens pojkvän, man kretsar ju runt honom och jag hoppas att få en hel framtid med Richard, spendera hela mitt liv med honom. Men man vet ju aldrig vad som händer under åren, man kanske bara tappar känslorna till slut? Och om det händer så hoppas jag att vi båda gör det samtidigt och inte bara en utav oss! För då kan man iallafall försöka att fortfarande vara vänner! Men det kan inte falla mig in att jag skulle förlora honom.. han är mitt allt! Jag vill gifta mig med honom och jag vill skaffa barn med honom. Vad han säger tillbaka är att han vill samma sak, men bara tanken av att förlora honom gör mig krossad.
Richard säger att jag oroar mig för mycket över saker hela tiden, och jaa.. det är sant? Men jag är sån! Jag oroar mig för att jag är alltid rädd.. jag är alltid rädd över saker och ting. Nu så fick ni reda på det. hehe. Jag är alltid rädd över saker. Rädd att tappa mobilen, eller rädd för att snubbla, rädd för att Richard ska dumpa mig eller rädd för att förlora mina vänner, min familj. Jag går alltid runt och är orolig och rädd! Det är jobbigt men det bara är så.. jag tänker alltid den tanken minst en gång om dagen! Att jag är så otroligt rädd o orolig över saker och ting.
Jag förväntar mig att ha mina närmsta vänner för resten av mitt liv. Jag kan inte leva utan mina närmsta. usch nej...! De betyder så otroligt mycket för mig. Richard har halva mitt hjärta taget och mina vänner absolut resten.
Jag kan inte förstå hur en person kan betyda så mycket för en så att man kan börja gråta av det utan anledning? Jag kan det.. kalla mig wierd men jag kan det ibland! Jag kan inte förstå att jag har en sån bra pojkvän som bryr sig om mig och älskar mig för den jag är, visst kan man irritera sig på småsaker på varandra? Men det är vanligt överallt. Jag irriterar mig på småsaker Richard gör och tvärtom.  Men utan Richards kärlek i mitt liv skulle jag nog aldrig klara dagen eller ens orka ställa mig upp. Det är sjukt egentligen.. hehe.
Den där känslan av att man väntar på det där speciella smset av någon, en vän, pojkvän, familjemedlem.. whatever! När man får det där samtalet eller smset så fylls iallafall jag av glädje och lycka i hela mig.
Jag tror inte att Richard inser eller förstår eller vet hur mycket jag egentligen älskar honom. Hade jag pengar så hade jag visat honom allt.. hela världen! köpt fina saker, gjort romantiska saker, gett han kärlek dag ut och dag in! Det gör jag redan ioförsig! hehe. Men då kanske jag inte hade visat det lika mycket i ord, utan mer i uttryck, för det  visar annat liksom. Men jag antar att han vet hur mycket jag älskar honom ändå, jag älskar honom föralltid och jag kommer alltid vara hans! puss
Jaa.. detta blev långt. Men ibland behöver man skriva av sig lite granna. xo

Starstruck.

Sitter och bara tittar på tvn, Disney ;)
Så kommer en av mina gamla favoritfilmer!!!!! Omfg :D
Starstruck <3


Glee

Nu är jag på lite bättre humör :) hehe.
Fast jag har grått som fan den senaste timmen på grund av att jag har sett det sista avsnittet av glee för säsongen.. Åh det va så jobbigt! Usch!!!!!!!
Iaf så gör jag ingenting speciellt just nu, ska typ titta på Disney Chanel för det va sjukt jävla länge sen känns det som? Så aa.. Det ska jag göra. Sen blir det väl middag och sen sova :)
Gjorde förresten nudlar när jag kom hem! Biffsmak.. Ojojoj vad gott det va. Puss


fuck this day.

inget blogghumör idag. hej då.

Castro - I love you.

Nu så har man precis duschat! Har gjort allting som jag skrev i inlägget innan, duktig chey ;)
Ska nu bara borsta håret. Har bestämt kläder till imorgon, danskläder och vardagskläder. Har absolut ingen lust att sova ensam ikväll.. är inte riktigt på det humöret. Är på lite depphumör så det skulle nu sitta bra med en kopp te, och mys med pojkvännen under täcket. Fan då :( Åh.. längtar tills han och jag någon gång i framtiden flyttar ihop!
Men om typ exakt en måndag så är jag och han ute på mitt landställe och firar midsommar med mammas sida av familjen! Guuudars så mysigt. Då ska jag hitta på massor med honom och planera massor med mysiga och romantiska saker att göra. Gud vad jag längtar till sommaren! Bara vara med min älskling, vänner och sola, bada och bara ta det lugnt helt enkelt. Söka jobb funtar jag på att göra under sommaren också! Inför hösten liksom. För jag behöver verkligen ett jobb.. seriöst! Jag är nog den mest fattiga männska på jorden! Så jag behöver pengar!?!?
Kan inte någon bara ge mig typ 10 000 kronor i handen så jag kan följa med Richard till Thailand i vinter och åh... arg jag blir! Bajs.
Aja nu så ska jag som sagt borsta håret och sen blir det ut med hunden, slipper pappa gå ut med Castro själv :)
Godnet!
Jag älskar dig Castro, du är blivit riktigt gammal nu och vi vet inte ens om du klarar sommaren.. jag kommer nog aldrig få en sån fin hund som dig. Vissa människor förstår inte hur ett djur kan betyda så mycket.. men när man har haft ett djur genom hela ens uppväxt så blir det som ett syskon. Castro, jag älskar dig bubben! Om jag kunde trolla så skulle jag göra så att du kunde leva förevigt. När du inte orkar längre och försvinner ur våra liv så kommer min kraft försvinna.. du märker när man är ledsen, när man är som gladast och när som man verkligen behöver prata eller bara gosa med någon för att man mår så pass dåligt eller känner sig så ensam.
I love you <3

:D

Nu så far man iväg för att träffa Emelie den bästa Asmundsson :) Ska möta upp henne i Stuvsta om en stund, hoppas hon hinner med 19.03 bussen! hehe.
Om hon gör det så ska jag då gå om ca tio minuter.
Jag ser ut som att jag ska på begravning! är helt svartklädd! Inte okej när man ska ut i solen? Kommer bli fett varmt men jag orkar inte bry mig riktigt.
När jag kommer hem sen så ska jag hjälpa pappa med bilen och sedan duscha. Skriver innan jag går och lägger mig förhoppningsvis. Puss

Pannkakor!

Pannkakor till middag wiiiiiie!!!!!! :D


Knarklåt ;)

starships - nicki minaj

 


Tummen upp, Tummen ner.

Breve mig så har jag just nu en päron-mer och marabou-mandelsplit = kärlek det.
Imorgon så börjar karaktärsveckan med ett prov.. bitch please!
Jag har aldrig varit såhär fkkinanuskukbajsenormtsjuktblubbfiskgodis kär i hela mitt liv!! Så aa.. jag är fett lycklig. hehe.
Att bussen va proppfull med ungdomar i typ min ålder så man knappt fick plats o så stirrar dom på en och det är obehagligt.. plus att det va skiiiiitvarmt på bussen!
sommaren är fucking här!
sover ensam inatt :(

Godmorgon godmorgon!

Godmorgon :)

Ligger just nu i sängen breve min pojkvän som fortfarande snoozar. Ska typ snart gå upp, duscha, sminka mig, äta frukost, gå ut med smilla. Aa typ det. Sen åker jag till pappa!
Ikväll händer det ingenting speciellt, typ plugga antagligen? Anatomi-prov imorgon på dansen! Kul start på karaktärsveckan med ett prov!! Wehoo.. Or not.

Jag ska krama om älsklingen nu och se till att han vaknar! :) skriver när jag är hemma hos pappa säkert. Bye.


Im on the edge of glory

Kom precis hem till Richard, ska slagga här inatt :)
Vi kom precis hem efter att ha varit ute med hunden.
I skolan idag så fick vi fika av våran snälla so-lärare Marie. Glass och cola, fanta blev det. Mysigt som fan! Sen fick vi reda på att vi inte hade någon engelska så det va en otroligt lärorik skoldag! Haha or not.
Imorgon är det mattenationella som jag dock inte ska göra! Så ingen skola imorrn, woopwoop
Ikväll blir det mys med min älskling :))))
Skriver senare! Ciao.


Tummen upp, Tummen ner.

1an är snart slut på gymnasiet och denna vecka som kommer och veckan efter det så är det bara karaktärsvecka på min skola. Då håller vi bara på med karaktärsämnena som då för mig och min artistklass är dans, teater och musik. gillart.
Min hund mår just nu inte så bra.. han kommer nog inte klara hela sommaren.. det kommer bli otroligt jobbigt när han dör för har haft han sen jag bara va 5 år gammal typ.. usch hata sånt här.
Min gammelmorfar kommer nog också gå bort snart, han är över 100 år så jag är dock inte chockad eller förvånad men han är min absoluta största förebild pga att han är så passionerad över saker och hans största intresse är sport och han brinner för det verkligen! Han slutade med cycklingen när han va 87 år gammal liksom.. helt otroligt.
Vi börjar snart på St. Eriks gymnasium min skola.. vi förflyttas ju dit som sagt! Och ärligt så längtar jag bara mer och mer nu pga att det är en mycket större skola och vem vet, man kanske lär känna en massa nya människor där! Så jag längtar som fan.

The girl who.. messed up.

P-Jag har sårat dig riktigt ordentligt 4 gånger, jag har dissat dig 2 utav de 4 gångerna, jag har betett mig illa, jag har varit för på, jag har blivit beroende av dig, jag har ärligt varit en idiot.
N-Jag har älskat dig dag ut och dag in, jag har kysst dina läppar varje dag sen vi blev tillsammans, jag har sagt de 3 orden -jag älskar dig, till dig varje dag, jag blir fortfarande mer och mer kär för varje dag som går, jag har funnits där för dig hela tiden, jag har aldrig slutat älska dig.
Det finns både positivt och negativt i ett förhållande, men man får inte låta de negativa ta över de positiva, och inte heller tvärtom. Jag kan än idag inte sätta ord på min kärlek till dig. Jag har aldrig tänkt tanken på att dumpa dig.
Jag älskar dig precis för den du är, jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå att du är den enda för mig, att du är den enda på hela jorden som jag vill spendera resten av mitt liv med.
Jag är föralltid din mitt hjärta, soulmate, själsfrände, livskamrat, bästa vän, pojkvän, fästman, allting!
image description

20 grader ute och klockan är snart nio!

Hallu :)
Tittade precis klart på Big Brother, min favorit i huset är Annica! Hon är så jäkla söt och jag älskar hennes klädstil och dialekt och allting! Helt jävla underbar är hon! perfekt kropp och ALLT! Tycker bara att hon borde inse att Marcelo är en jubel-idiot och dumpa honom! åh han är så vidrig.. fast han är jävligt snygg däremot och dom är egentligen otroligt söta tillsammans men han är en fitta! haha :)
Jag ska nu duscha, sen titta på kvällsavsnittet av Big Brother som börjar klockan tio, hoppas att tvn är ledig då annars får jag se det på webben.
Det är fkkin tjugo grader ute! Helt jävla otroligt! Så antar att det blir något sommrigt och snyggt till skolan imorgon! Jag funtar på jeans, ballerina, min nya rosa väska.. men jag vet verkligen inte vad jag ska ha upptill! Tycker att det skulle passa bra med en vit tröja/blus, men jag hittar ingenting bra.. och det gör mig arg! haha.  Jag kommer väl på någonting bra innan jag går och lägger mig, annars gör jag väl det när jag vaknar imorrn :) Kanske ska duscha imorgon bitti istället? Jag menar.. jag börjat ju faktist tjugo i ett pga att våran lärare är sjuk och hon säger att ''det kanske finns en vikarie, och finns det de så står det på stora blocket i skolan'' man ba - smart chey! Tror hon själv att vi åker till skolan, tittar på blocket och åker hem sen eller om det inte är någon som då är vikarie? HAHA.. skulle inte tro det! Så tjugo i ett börjar svenskan, den går jag på! Sen är det bara samhälle sen slutar man ;) wehoo. Har dessutom ingenting speciellt att göra imorgon efter skolan och pappa jobbar sent.. åh! Får väl hitta på nåt.
Hej då på er för tillfället :D Puss&Kram.
yeeeeah.

The boys who.. (baby.. you do!)

Tumblr_m4bzlexubd1r7dxu6o1_500_large
391480_178944708859156_103453126408315_385668_158055641_n_large_203299557_large
Tumblr_lw1nnc0gxh1r5rgkso1_500_large
Tumblr_m3olfh0ocm1roge1co1_500_large
423000_271448206259954_169391423132300_654677_1688906878_n_large
Tumblr_m24cb6t06h1rnmwdro1_500_large
Tumblr_m24caxpml21rnmwdro1_500_large
1427930-10-13312310419311_large

Nu så blir det Big Brother med coca cola, och jordnötsringar! Wehoo. Mys!
Wish my boyfriend was here :(

Över och ut.

Tjoosan trooosan.
Kom nyss hem ifrån Richard, är nu hemma hos pappa. Ska fixa iordning lite här hemma, vika kläder, tvätta, äta och så. Är jävligt trött! Funtar på att titta på glee och sova lite.. hehe. Ska även föra över lite musik till mobilen. Funtar på shorts till skolan imorgon för att det är så jävla varmt så man kan ju bara hoppas på bra väder imorgon också ellerhur?
Imorgon är det som sagt skola.. fett tråkigt! Men får träffa mina kära vänner och det är ju alltid kul! wiiie.
Har värsta lusten för att typ bada idag eller nåt! haha. Nä nu så ska jag ta hand om kläderna och annat. Vi höres.
It is summer ffs!

Higher then any other.

Hallupsan pluppsan..
halvt sitter/ligger i Richards säng och gör typ ingenting, lyssnar på starships av Nikki Minaj, dagens låt säger ja bara! heheh. Richard spelar lite på datan och vi ska snart gå ut med hunden en sista gång innan vi går och lägger oss.

Idag har vi inte gjort någonting särskilt. Tagit det lugnt, ätit glass med banan, gått en långis med hans hund, lyssnat på musik, ätit och tittat på pewdiepie på youtube. En lugn och skön lördag faktist, helt underbart.

Imorgon under eftermiddagen blir det att dra sig mot fruängen, sedan dra sig hemåt mot pappsen. Ska vara där tills på tisdag veckan efter tror jag. Men blir säkert att vara med älsklingen min på helgen.

I veckan så ska jag även skaffa gymkortet! Det skulle hänt för två veckor sen.. jag vet! Men jag har inte hunnit åka förbi hemma hos pappa och hämta mitt studentkort för att kunna få rabatt så aa, hehe.

Nu så ska jag fråga älsklingen min om vi ska gå med hunden för jag börjar fan bli seg asså! Vill ut och ta frisk luft, sen sova gött av att Richo håller om mig :D *happy girl* yeeey.

Mina tre favoritpöjkar :)
Richard, Alex & Ertan. Kram på er snyggingar.


Nu vet jag vad lycka är, då vet vi vad kärlek är

Richars hund har tuggat sönder min nya sko... de kostade typ bara 70:- men ändå? Det va mina vårskor.. den jäkeln! fan.. men Richard ska att han kan köpa nya till mig, jaaaa tack älskling säger jag bara! haha.

Ja, idag händer ingenting speciellt! Ska köpa Ben&Jerrys, en chipspåse pga att vi har en dip hemma. hihi.
Nu så blir det att ladda ner ny musik till mobilen! så får kolla igenom spotify lite och titta vilka låtar som jag känner för och sedan ladda ner dem via youtube :)
Ska även ta bort musik från mobilen snart, men jag vet inte hur man gör? hehe.

image description

Nu vet jag vad kärlek är,
Nu vet jag vad lycka är,
Nu vet jag hur det är att bli älskad på riktigt är,
Nu vet jag hur det är att älska någon på riktigt.
<3

Partey

Tja :)
Sitter just nu på baksidan med Smilla, jag och Richard ska nu göra brunch :)

Gårdagen va fett rolig! Det bestod av öl, guitarrhero, samtal, nya människor, mysigt folk :) helt underbart. Efter det åkte jag och Richard hem till Tommy och chillade galet på hans uteplats.
Skitmysig kväll va det och idag så blir det nog bara att ta det lugnt.

Efter maten ska jag och Richard upp och köpa en varsin Ben&Jerrys, wehooooo!! :D


Without you.

God eftermiddag folket :)
Väntar just nu på att Richard ska bli klar i duschen. Jag är helt klar, eller ska bara platta håret typ, annars gör jag det i fruängen hos mama för där ska jag ändå sminka mig, för har fytt ny brunkräm av mami. Najs price.

Lyssnar just nu på glee-radio på mobilen och ligger i richo's säng.
Det är fett fint väder ute? Hoppas att ni håller med mig. ÅÅÅÅÅÅÅÅH nu kom favoritlåten på radion, hihi :) Glee's version av usher låten - without you, bästa!
Ikväll blir det fekkenation i hope, hehe. Blir att fixa lite grejsimox innan det. Så när Richard är klar drar vi oss mot Fruängen.

Skriver nog senare, har tyvär inge internet på mobilen för det har tagit slut men det kommer nog tillbaks imorrn skulle jag tro, så kan inte mobilblogga :( bajs!
Men skriver kanske via Richards mobil skulle jag tro :) woopwoop.
Puss!

Without you <3


Hihi :)

..


The Outfit.

Gör mig just nu iordning och jag ska ha kort klänning istället, eller tubkjol och linne, kan inte riktigt bestämma mig just nu så jag ska börja med att sminka mig istället och fixa håret mm.
Jag ska kolla vad klänningen/ eller kjolen passar ihop med, funderar på att ha en tuff jacka på mig.. så ska nu gå och se hur det ser ut :) Ser fram emot kvällen, sen blir det att åka hem till min älskling, mysa och sova mm.
Skriver via mobilen sen, I hope :) Puss!

O'Learys.

Hemma nu igen! Efter ett otroligt roligt nationellt prov där jag inte gjorde någonting utan jag drömde mig bort och tänkte på is-te istället ;) Bra där! haha. Orkar ärligt inte bry mig just nu för jag har grovaste PMSen så jag skiter i allt denna dag känner jag. Men jag är ganska flummig nu! hihi. Jag va inte det imorse kan jag ju bara säga.. stackars Richard! haha.
Har precis tagit på mig min långklänning som jag tänkt att ha på mig idag eftersom att vi ska ut och äta middag, fast fan.. kom på att vi ska till O'Learys, man kanske inte ska vara så uppklädd? Fast.. är det okej att gå med en ljusblå blommig långklänning, skinnjacka och en liten handväska, plus utsläppt hår.. det är väl okej?

Iallfall så ska jag nu titta på två avsnitt av glee sen blir det att dra och möta upp syrran min för att dra mot Vällingby. Ha det gött. Skriver säkert senare eller lägger ut bilder osv. Puss


Älskar bilden! Oh yes.

Want to dance with somebody..

Sitter just nu i sängen hemma hos Richard och han ligger fortfarande och snoozar! haha. Vi ska snart åka till skolan för att göra nationella provet i engelska.. KUL -.-
haha. Men efter det så är det ju långhelg och det känns helt jävla fucking underbart!

Richard gosar sig just nu in i mig, så mysigt! Han kan gärna snooza lite till, hihi.
Nu ska jag kolla vad som är fel med min mobil! Puss


I promise you this.

Jag ska sluta med:
Att säga saker som jag ändå inte kommer att uppnå
Att hålla saker inom mig och inte säga vad jag tycker
Att sluta tänka på mig själv
Att ta saker för givet
Att vara vänner med idioter
Att vara beroende av min pojkvän

Jag ska börja med:
Att tänka vad jag säger, innan jag säger det
Att tänka efter innan jag gör något



Du vet att det är äkta kärlek, när du hittar den rätta

Världens dåligaste låt.. seriöst.

 

Ni som tycker att den här låten är bra är fan sjuka i huvudet! :)


Tjuez, är hemma hos Richard med richen och Tommy(Dammyyyyyy) haha. Lyssnar på Big o och Hassan, seriöst de suger så hårt.. de suger inte ens så bra så de blir bra, som vissa låtar kan bli ibland. haha.

image description

*Kärlek*


Richard.


Dagens låt- Somebody that I used to know

Tjosan trosan :)
Sitter hemma hos ida och vi ska om ca en halvtimme dra oss mot tunnelbanan för att åka till mariatorget och byte till pendel där. Hon ska till sin pojkvän och jag ska till min. hihi.
Idag va jag duktig och va i skolan! Fett bra. hehe. Inte för att jag direkt gjorde något, jag och min killkompis alex satt och lekte med min mobil och körde ''jag har aldrig..'', det va fett kul.
Känner mig faktist på riktigt blogghumör och jag ska komma på roliga saker att skriva om eftersom att min liv är så pass tråkigt! hehe.
Imorgon är det halvdag och sen så är det långhelg! *tummen upp* för det! Like it.
Helgen ska bestå av vänner, chilltimes och mys med min älskling.
Skriver när jag är hos Richard. Bye.

Jag ångrar det mer än någonting annat, det vet du.

Hejsan! Jag är tillbaka nu efter några dagar. Jag har varit i London och mar mått lite upp och ner senaste veckorna så har inte riktigt brytt mig om bloggen men nu ska jag börja med den igen!
Sitter just nu i min pojkväns säng naken med täcke runt mig och bara tänker och tänker..
Gud va jag ångrar saker jag gjort i mitt liv, vad jag önskar att saker aldrig hänt. För ca 6 månader sedan så gjorde jag någonting jag önskar att det aldrig hänt. Jag önskar jag kunde göra det ogjort, men det går inte? Gjort är gjort. Jag hatar mig själv för det och tänker på det varje dag och önskar att jag bara kunde ta en pistol och skjuta en viss männska i huvudet.
Vissa tror inte att man kan ångra saker i livet, men jo det kan man fanimej göra!
Jag kan dock inte säga vad det va som hände för 6 månader sedan men det vet nog de närmsta så det spelar ingen roll(ganska personligt)
Jag insåg den dagen att man inte kan såra människor på det sättet, att man inte ska såra människor! Och jag kan definitivt säga att jag lärt mig av mina misstag jag gjort och lärt mig av saker jag ångrar. Dåliga saker man gör är egentligen oförlåtliga.. men man måste iallafall försöka att gå vidare för att klara dagen, för att klara av livet.
Jag tror inte att du fortfarande hade varit med mig idag om inte du älskat mig så mycket och förstod att jag ångrat det jag gjorde och aldrig kommer göra om det..

Misstag gör man.. i framtiden ska jag tänka efter innan jag gör någonting. Jag lovar*pinkiewinkie*

LONDON.

LONDON HERE WE COOOOOOME :D wiiiiiiiiiiiie.
Kommer sakna min pojkvän :( hemma på fredag! Wehoo :)))))))


Ftd.

Richard spelar, jag ligger i sängen och gör INGENTING ..har astråkigt! Säg en sak jag kan göra snälla?
Åh. Ftd. Aja ska typ sova eller nåt. Har ändå Inge bättre för mig.. Puss


''Då vet du vad dikt är, då vet du vad dröm är.''

Hallojsan plojjsan!
Sitter just nu vid datorn och gör absolut ingenting! hehe. Tänker på vad jag ska ha på mig ikväll för inom ca en timme så ska jag ju då iväg på teater igen.. Va på en teater igår med teater-klassen, (richard går i teaterklassen) Så idag hänkar jag på igen, han gillar när jag är med och då kan jag även hjälpa honom med olika saker inom teaterna som han sett. hehe. *duktig chey*
Nej men det är kul att gå på teater! Tycker jag iaf :) igår va vi på Drömspel (av August Strindberg) Den va bra!
Nu så ska jag gå och göra mat! spagetti och köttfärssås :D myms.
Jag älskar dig min fästman <3

Me 2010.

Mitt face är ju då aningen vitttttttttt?? Men jag tycker att håret va helt jävla underbart! :D

Valborg 2012.

Japp.. Grymt kul var det igår iallafall. Jag spenderade kvällen med min älskling, hans bästa vän Tommy och mina vänner Agnes, Kristina, Emelie och Danilo. Vi va hemma hos mig och hade det ruuuligt.
Runt åtta gick jag, Richard och Tommy från Fruängen till Mälarhöjden för att titta på brasan och sånt man gjorde på valborg när man va lite yngre. Sedan gick vi mot tuben i Mälarhöjden för vi orkade inte gå hem också, hehe. När vi kom hem fixade vi iordning lite grejer och sedan så kom de andra folket. Jäkligt trevligt var det men man mådde inte så bra när man vaknade! Så det blev att Richard bjöd mig på en hamburgetallrik, tack min älskling.
Just nu så gör jag ingenting speciellt, sitter hemma hos pappa och ska nog ta mig och ladda ner en film och ta lite läsk :) puss.
Du är min föralltid. Jag älskar dig <3