Hos världens bästa Emelie Löfgren

Hejsan bloggen! Sitter just nu hemma hos Emelie Löfgren i hennes säng och bloggar lite, emelie är på toan, mehehehe :P :) Iaf så läste jag nyss några kommentarer och jag vill fortfarande att ni männsikor som kommenterat ska fatta att - JAG HADE INGEN UTAV ERAS NUMMER, JAG VA INTE ENS DÄR NÄR NI SA ALLTING. bara så ni vet! Jag glömmer detta nu. Jag står för vad jag skriver på bloggen. thats it.
 
Nu så håller Emelies hundar på och bråkar med varandra, hahah. två små chihuahua-or, eller dom busar typ men aa. Det är så jävla skönt att vara här hemma hos Emelie, hon är trotts allt min bästa vän och har varit det i snart 13 år!! Jag kan inte förstå det! heh :)
 
Vi ska väl typ fortsätta tjocka i oss godis och läsk och mysa och prata, kanske titta på en film? vet inte.. vi båda är ganska trötta. Shiet asså, att sova breve Emelie va inte igår, men så blir det med drama och sånt i livet. Men nu känns allt i livet bara perfekt, så ni vet det mina kära/okära läsare, hihi ;)
 
Skriver imorgon! puss på er :*
 
 
 
My wierdo little friend :D <3

Why am I so sad? all the time..

Tjenare! Ska nu äta, aa typ NU! haha :)
Idag va jag i skolan, st erik som sagt. helt okej dag faktist. Förutom att alla dagar har sina upp och ner dagar/ trötta dagar. jag är väldigt seg och har SJUKT jävla dåligt självförtroende just nu så det finns inte.. vill typ bara lägga mig under täcket, titta på pretty little liars och dö! aja.. vad ska man göra?
 
Nu blir det middag och sen blir det lite chips och dip eftersom att jag ska till mamma imorrn. eller aa.. blir nog att sova hos Richard, beror på vad som händer..
Skriver nog senare, får hoppas att jag är på bättre humör då! är på fett sad humör på bloggen just nu känner jag! hehe. kram
 
 
Inspiration, LIFE IS BEAUTIFUL <3 dont forget that.

You either choose me, or you fucking loose me.

Hej.. hatar mitt liv idag bara så ni vet det.
 
för att försöka må lite bättre --> pretty little liars.
skriver sen. hej då.

St.Erik gaaah.

Hejsan blöggen. Sitt/Ligger just nu i sängen hemma hos pappa och tittar på pretty little liars. Jag har satt på nya lösnaglar på mina fingeeers och senare ikväll så ska jag duscha och sätta upp håret i flätor så jag får lockigt hår imorrn :) För jag vet att det är onödigt att platta håret pga det här jävla vädret! hehe :P
Ska även bestämma kläder för imorgon och äta middag.
Imorgon börjar skolan på allvar, den börjar 08.25 -.-' suck! Men det gör inget faktist! Går fort att åka från pappa! tunnelbanan raka vägen :D Men skriver snart igen. Puss på er snyggingar! :*
 
 
När allt känns som att det va igår. Älskar dig lika mycket idag som då <3

St.Eriks Gymnasium

hejsan! Sitter just nu i soffan och tittar på någon skit serie på disney channel. Jag ska nu titta på pretty little liars! wehoo. Richard sover fortfarande så man får passa på att titta på PLL. hehe.
Imorgon börjar skolan, fyfan.. jag längtar lite eftersom att våran skola nu flyttat till St.Erik och därför känns det lite spännande eftersom att vi inte gick där innan så är det som att börja i första ring igen! hehe, även fast det bara är två år kvar så känns det ju  ändå så liksom. Och det som känns skönast är ju att man typ känner alla som man flyttar med till St.Erik eftersom att man går i samma klass :) Det känns helt underbart.
 
Men nu ska jag kolla på PLL. ha det gött så länge! pussar ;)

Visa Respekt så får du Respekt tillbaka.

Hejsan bloggen och ni mina söta läsare :) Sitter just nu i soffan hemma i fruängen och har min pojke som sitter breve mig. Jag är ganska så förbannad pga en grej som hände i helgen.
 
Jag förstår mig inte på människor som seriöst ställer sig upp, berättar om en annan persons liv, förstör en annan persons liv! Hur jävla fucking dum i huvudet är man? Till och med en person som man har varit kompis med! Jävla idioter.. och att alla andra börjar skratta?! WTF, vill ni att jag ska ställa mig upp framför hela skolan och berätta om erat liv eller? Asså seriöst.. människor har fan ingen respekt. Du lilla gumman, hoppas att du har förstått att du precis har förstört någons liv! Du är fan ingen att lita på.. och ni som läser det här och skrattade åt den männsikan som ''this girl'' berättade om. Ni kan fan dra åt helvette! och skyll inte på fyllan.
idiot.

My heart skip, skips a beat.

Hejsan :) sitter just nu i min ensamhet i Richards rum och gör inget speciellt.. Jag blev bara lite sur på han så gick ifrån han fvän vardagsrummet.
Idag händer inget speciellt. Bara en slapp dag typ! Fast jag och Richard vill till Heron City men jag glömde busskortet hos pappa.. Så ja?? Vad ska man göra?!
Nu blir det att gå tillbaka till Richard antagligen.. För jag orkar inte sitta här i min ensamhet!
Hittade gamla bilder l Emelies blogg som jag lägger upp imorrn :) 
Skriver sen! Puss på er.

Hittade bilder från Emelie Löfgrens blogg. - Mitt första krök! oh herre.

www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se


www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se

www.batwooman.blogg.se

Happy girl!

God kväll/natt. Sitter vid datorn och tittar just nu på pretty little liars. Ska se typ 2 avsnitt till kanske, kanske fler? Who knows. hehe. Är ändå ganska så trött.. har munsår också, suck -.-'
 
Nu ska jag nog ta mig någonting att dricka, känner mig ganska så torr i halsen.
Fick 3 par nya skor av pappa idag! Vilket känns härligt för han vet att jag inte har NÅGRA skor alls så jag blev verkligen tacksam! ÄR verkligen tacksam!
btw - jag är lyckligast i världen just nu! pga av min pojkvän, tack för att du finns. <3
 
Skriver nog mer imorrn, för ska nu ut med hunden! puss på er :) :*
 
En bild från när vi va i skåne :D

I'm Back Bitches.

Tjenare bloggen! Jag vet.. jag vet! Jag har typ inte bloggat sen en månad tillbaka! Men jag har knappt haft datorn vid mig + att min killes hus brann upp i Skogås.. det hände när vi va nere i skåne så det va mycket med flytt och allting helt enkelt.. därför så blev det väldigt lite bloggande efter de! Men nu så ska jag blogga igen ;)
 
Jag har tagit bort facebook! Tack gode gud för det. Hatar fb ;) hej jag heter hanna och är anti-fb'are :D haha.
Inget speciellt har annars hänt under sommarlovet, har spenderat mycket tid med min älskling och det gillar jag! Men nu sitter jag vid datorn här hemma hos pappsen och äter vindruvor. Ska titta på Pretty Little Liars! Vi hörs :) puss.