puss :-*

förlåt för att jag inte bloggat!! men det är lov som sagt, kommer tillbaka snart! puss på er :)

What goes around, comes around.

Tjenare på er! Idag fundera. Jag och Richard på att dra och bada! Jag och Richard åt idag pannkakor till frukost :) fan vad gott det var! :D 
 
Jag har nyss duschat,rakat benen och klätt på mig. Skönt som fan! Har smörjt in mig också, otroligt skönt. Skriver nog senare!
 
 

9 månader med älskling!

Tjenare bloggen, ligger just nu i soffan här nere i skåne och tittar på L.A Ink och smsar lite, kollar instagram o fb mm.
Bloggar inte så mycket pga att jag bloggar via mobilen just nu för att jag inte har något internet till datorn här nere.

Snart blir det film och mys! Vi va idag och åt lunch på IKEA, vi handlade lite och så.
Vi hörs senare under veckan! Puss!
 
 
Nio månader men min baby idag! Happy girl <3 älskar digmest än någonting annat Richard <333333

Skåne.

Nu är vi i Skåne! Hans mamma lagar just nu mat, kött och pasta med såser och mums! Asgott! Jag och Richard tittar just nu på the voice USA. Väntar på maten, efter maten blir det att gå ut med Smilla. Här är det bra väder! Blåser lite och molnigt men det är skönt :D
Skriver senare! Puss på rumpan! :D

Godnatt.

Hejsan !! Nu så ska jag sova! Fönstret är öppet så man hör det mysiga regnet! Och med älsklingen breve mig som håller om mig gör det bara bättre!
 
GODNAAAAATT :D

Jag svär. Alina

Något fel på min dator just nu så kan inte lägga upp bilder.
Men här är min nya favoritlåt! hihi.
 
http://www.youtube.com/watch?v=VFZlZn1QAUM

Home at last.

Hejsan Svejsan! :)
 
 
Kom precis hem till mitt #3'e hem vilket är hemma hos Richard, hehe. Han sitter just nu vid datorn och jag ska titta på pretty little liars, älska serien! Kryssningen var otroligt mysig men eftersom att man inte är arton år gammal så får man dock inte göra ett PISS! Man har seriöst ingenting att göra? Men eftersom att Richard inte direkt är någon festprisse så gjorde det ingenting, vi va i spelrummet och tävlade i guitarrhero, airhockey, bilrace, fånga nalle, mm. hehe. Fånga en nalle gjorde man ju inte iaf :( bajs!
 
 
Imorgon senast nio på morgonen så åker vi till Jägersro, Skåne. Ska bli otroligt mysigt och jag längtar som FAN!! Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hit med min packning, en asstor bag.. ska man vara någonstans i två veckor så får man ta med sig det mesta. Tog typ med mig hela garderoben + datorn. hehe :P
 
Nu ska jag titta på pretty little liars och bara ta det lugnt, sen blir det att möta pappa, mysa med Richard, äta och duscha sen sängen! Skriver säkert senare ;) kramis.
 
En helt underbar kvinna! Marilyn.

På vikingline med Richard!

I'm on a boat!!!!!


Tummen upp, Tummen ner.

Tja! Sitter just nu på balkongen hemma hos pappa och dricker fanta och har datorn i knät, Jag tänkte göra en tummen upp och tummen ner för hur jag har det idag i livet. :)
 
 Semestern för detta sommarlov är planerad och jag längtar som fan efter att få åka till Skåne med min älskling!
Jag vill verkligen klippa eller färga mitt hår just nu! Men det kommer väl inte bli av på ett tag :/
Jag känner att mitt och Richards förhållande bara blir mer och mer stabilt och jag litar äntligen på honom! (har skitsvårt att lita på folk nu förtiden).
Mamma ska flytta till landet så jag kommer inte träffa henne lika ofta eftersom att jag kommer bo hos pappa på heltid och hos mamma varannan helg.
Jag har insett pga en viss person att vissa människor inte förändras och man får ändå inte tro FÖR gott om människor för då slutar det bara i kaos som denna gång och alla andra gånger -.- Jag känner mig stark nu! Jag skiter i vad alla säger! Jag är den jag är helt enkelt! punkt slut. ;)
 

12.48

Godmorgon på er! Eller ska man säga förmiddag? Klockan är snart ett och jag har redan hunnit äta frukost och legat och myst med älsklingen :) funderar på om jag ska gå och duscha snarteller nåt. Pappa hämtar väl mig om ca en/två timmar och då blir det att mysa med honom hela dagen och bara ta det lugnt.Packa ihop lite kläder som ska med till skåne ska jag fixa idag också ;)
Men mer än det ska jag nog inte göra idag! Bara ta det lugnt med pappsen.
 
 
Vi hörs när vi hörs! <3 ;)

Nödig chey? Hehe.

Hejsan! Ligger just nu i sängen. Om ni kollar på videon i inlägget innan, lägg märke till Bonnies ansikte hela tiden! Hennes uttryck, så jävla roliga :D hehe. Älskar dig hjärtat puss! Jag ska nu äta lite godis och dricka läsk, sen blir det kvällspromenad med Richards hund. Men först ska jag på toa! Hehe. Puss på er! :)


 

- Inspiration -

 


Untitled Video

Bonnie,Richard och Alex har det roligt :)


Fullbokad!

Så :) nu så har jag ändrat bakgrundsfärgen, Vad tycker ni? Eller ska jag ha någon annan färg?
skriv som kommentar isf!
 
Just nu sitter jag i soffan hemma hos Richard och gör ingenting speciellt, vi funderar typ på att gå ner och bada för hans hund ska nog bada för det är så varmt! Så då tycker jag att jag och Richard också ska det! som tur var så har jag min bikini här! wehoo, hehe.
 
Shit asså, två och en halv vecka framåt från och med imorgon så är jag fullbokad! helt sjukt.
- Imorgon ska jag ha myskväll hos pappa.
- Kryssning med Richards familj måndag - tisdag
- Tisdag eftermiddag/kväll åka till mamma & pappa för att hämta kläder och en resväska så jag kan packa
- Onsdag så åker jag Richard, hans mamma och hans hund Smilla till Skåne i två veckor, mer eller mindre
 
Så jag ser verkligen fram emot veckorna framöver! När jag kommer hem så blir det att åka till Ronöholm som då är mammas landställe, sen åker jag och Richards familj till Birka-staden, ska bli så mysigt.
 
Skriver senare ;) puss!
 

Utkast: Jul. 07, 2012


Leker med Richards brors iPad.

Tjenare :) sitter just nu hemma hos Richard och gör inget speciellt ;) vi ska väl bara ta det Lugnt idag! Jag ska nog leka lite med designen på bloggen senare idag! Skriver senare! Puss puss.

Mys under täcket.

tja! Sitter/ligger just nu i sängen hemma hos Richard. Lyssnar på lite musik som spelas i bakgrunden. Richard spelar lite bf3 för vi har ändå ingenting annat för oss, funderar på att snart gå ut och ta en cigg. Jag ligger helt naken under täcket men det är bara att dra på sig mjukiskläder! hehe.
 
Natten innan denna så sov vi på landet, pappas landställe. Det ligger en bit utanför Uppsala, ca någon mil från Östervåla som typ är en by&förort till U-sala, heh :) Vi hade det jättemysigt där och det gjorde ingenting att vi bara va där en natt, men jag ville verkligen stanna längre, eller bara vara där jag Richard och pappa. Bara ta det lugnt liksom. Men vi gjorde lite saker iallafall. Vi va vid utkikstornet som är så högt så det är över alla träd! helt sjukt högt, fick typ svindel! :P
 
Saknar pappsen min, jag och min pappa står varandra rätt så nära så det är jobbigt att vara ifrån honom, men jag har min älskling som tar hand om mig om jag blir för ledsen! Snart så flyttar jag ju till pappa på heltid, till hösten! så då kommer jag definitivt sakna mamma! haha. men bor hos henne varannan helg.
 
Kom precis och tänka på sjukaste grejen, fan vad jag saknar playahead! shit, haha det va ju typ där man växte upp och allt? Wierd! Nu är det facebook som gäller för både barn, ungdomar, vuxna och gamla ruttna människor! hehe :D Men nu så ska jag klä på mig lite tror jag! hehe. fryser lite, men jag skriver nog imorrn :) Ska bara lägga upp ett inlägg efter detta med en bild från utkikstornet.  puss!

Trött, ont i armen och kåt.

Hallup! Ligger just nu i sängen breve pojkväbenen min och gör inget speciellt förutom att jag har så fitthelvettes ont i armen! Kan knappt lyta den, kan knappt skriva för den delen! -.- jag har ju då som sagt varit jädrans dålig på att uppdatera de senaste dagarna! Det är ju då pga att mitthumör har varit lite upp och ner plus att allt har bara varit väldigt jobbigt helt enkelt. Men nu så ska jag blogga mer!
Under dagen så kommer då först jag och Richard möta hans killkompis Emil i stan på en fika. Sen så ska vi möta our bestfriend Bonnie. Ocseden så drar vi hem till mig i Hagsätra hos min pappa. Vi ska då göra middag tillsammans och bara mysa gal1 hela kvällen!
Skriver nog senare ikväll! Puss <3 och ja btw jag är
Morgonkåt idag *tumbsup*