R.H

Jag vet inte vad jag ska göra mer för jag känner mig så jävla dum, jag vet inte vad jag ska göra för jag mår inte bra någonstans!? Jag vet inte vart jag har dig i mitt liv just nu! Jag vet bara att vi älskar varandra och inte vill eller kan vara utan varandra. Du är mitt allt om du nu inte fattat de än? Och har du inte det så blir jag fan förbannad..
Jag kämpar, jag står på mig, jag tar åt mig och jag försöker! Jag försöker få dig att förstå att du är den enda som jag vill ha, jag försöker få dig att fatta att jag vill vara med dig livet ut? Men du verkar ju fortfarande inte förstå det än!!
Jag har gjort miljontals fel, men denna gång så är det fan inte bara jag, och det vet du!! Så sluta vara sur på mig, jag är ju inte sur på dig ellerhur? så sluta klandra mig för det här nu.
Jag älskar dig och jag vill alltid vara med dig, inse det!! Jag vill INTE ha någon ANNAN!
 
ååååååååååååååh jag bara gråter.. vet inte vad jag ska göra just nu Richard? ring mig när du ser detta..

Fuck.

Jag vill inte skratta
jag vill inte le
jag vill inte gråta
jag vill inte vara arg
jag vill inte vara ledsen
jag vill inte hata
jag vill inte älska
jag vill inte ligga
jag vill inte ha
jag vill inte va
jag vill inte må dåligt
JAG VILL BARA ATT ALLT SKA VARA BRA OCH ATT JAG SKA MÅ BRA.....

Måndag, Sommarlov, 18 Juni, 20:32

Hallopsan :) Åt precis middag! kokt korv med bröd, ketchup, senap! asgott :P hehe.
Just nu så gör jag ingenting speciellt. Va med Bonnie idag på dan i några timmar sen så åkte jag hem till Emelie och myste och prata, vi åt glass! myms.
Nu så ska jag nog kolla på gamla avsnitt av glee, känner för det ;) sen blir det sängen tror jag! är aaaastrött! hehe. Pussar och kramar på er!
Hoppas snart på en ny design också!! :D
Richard och Rebbi, hehe sötnosar! puss på er två.

Hallu

Förlåt för att jag inte bloggar på ett tag men jag har inte haft något internet på mobilen och ingen data för har vart hos mamma!
Har varit med Bonnie typ hela veckan, asmys! Sovit med varande typ 3 nätter? Haha woopwoop. Ska även sova hos henne imorrn för vi ska äta mysig middag och grejer. Asnajs! Typ mysa och titta på film :)
Nu så ska jag mysa med Richard! Puss <3


Wild night!

Hellu!
Ligger just nu i sängen hemma hos Richard och tittar på när han spelar. Igår så va jag med Bonnie och vi träffade även Alle, Sebbe, Zebbe och Matte, vi hade Askul! Jag Bonnie zebbe och alle försökte göra en brasa i parken vippan nära mig där jag bor men det gick inte så jättebra! Haha!
Sen så slaggade Bonnie hos mig, vi va hemma vid typ två på natten! Sen under natten va ju inte så kul.. Hade världens magsmärtor så jag typ dog? Trode seriöst att jag skulle dö.. Haha!
Så jag har inte sovit någonting knappt inatt så imorrn Ska jag verkligen försöka sova ut! Sen studentmottagning hos kusinen och sen träffa Bonnie! Wehoo! Godnatt snyggve!


T@king a shower.

hallu :) har typ legat i sängen hela dagen! de ä naaaajs.
Nu ska jag duscha! Har lust med det bara. hehe. Puss!

Upp och ner.

DET ÄR SOMMARLOOOOOV! Fast det känns verkligen inte som det! Det är de som är det sjuka! hahah.

Mobilräkningen kommer nog bli hög.. igen! -.-'

Richard och jag är ÄNTLIGEN förlovade PÅ RIKTIGT!

OMFG DET FINNS INGET DÅLIGTTTTTTTTTTTTTT

ALLT ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDD

Mina 2 BÄSTA VÄNNER <3

Emelie Löfgren - Vi har varit bästa vänner i 13 år, kanske mer? Ingen koll (a) Tiden går så fort! Men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig och jag vet att vi kommer vara bästa vänner LIVET UT <333333333333333

 

 

Bonnie Wahlström- Vi har inte ens kännt varandra i ett år men vi är så lika så det går inte att beskriva! Du är min närmsta vän just nu och jag kan inte leva utan dig! Jag älskar dig hjärtat mitt! du och jag klickade verkligen redan 3e dagen på Scengymnasiet! puss pårey!!!!!!!<333333333333333333333333


Avslutningsfest-tanto

Hallu!
Idag så var det avslutning och även scenfesten! Det va mysigt båda två! Man blev ju lite på pickaluren på festen men det va kul där iallafall!
Nu så ligger jag i sängen hemma hos min fästman. Han sitter på övervåningen och tittar på tv och jag känner att jag snart kommer somna för att jag är så död! Hehe.
Det va fett skönt att komma hem till honom och bara klä av sig alla kläder, tvätta bort sminket, och lägga sig i sängen! Bästaaaaaa.
Men nu så ska jag typ försöka sova! Ha det så bra så höres vi senare. Puss


Naglarna.

Mina fina naglar :))))
GODNAAAATT


Skolavslutning imorrn!

Tjosan trosan :) Sitter just nu vid datorn och pratar med Richard på skype och gör ingenting speciellt. Jag har fixat iordning vad jag ska ha på mig imorgon på skolavslutningen. Det blir min fina långklänning och skinnjacka. Har även fixat mina naglar, har satt på lösnaglar och målat de vita på dem svart istället, skiiiiit najs :) Älskar dem, inte det vackraste precis men det funkar? hehe :) lägger ut bild sen!
Nu blir det att titta på gamla avsnitt av glee och typ.. har ingenting speciellt för mig ändå så, hehe. Puss på er.
Balen för exakt ett år sedan :) Kärlek till er bruds!
Bästa vän <33333333333
o så skolavslutningen för ett år sedan <333333333333
De människor som betydde mer än det gick att beskriva. Vill att alla ni ska veta att jag älskar er precis lika mycket oavsätt vad som hände efter avslutningen <333333333333333333333333333333333333
TYP NÄSTAN GRÅTER NÄR JAG SER BILDERNA!!!!!!!!!!!! :'(

långtråk..

Jahopp.. sitter i min ensamhet i mitt rum och gör ingenting speciellt. Jag och pappa va ute med hunden på en långpromenad för ett tag sedan och nu så ska jag inte göra någonting.. har ingenting att göra? Så funderar på att snart gå och lägga mig.
Imorgon ska jag och pappa upp ca åtta, nio på morgonen och fixa iordning saker och jag ska även duscha mm. för att han och jag ska åka ut och fiska på gålö, vårat gamla landställe. Har inte varit där sen typ förra sommaren? Så det kommer bli askul!
Pappa och jag brukar inte göra saker bara han och jag så ofta så det ska bli skönt tycker jag. Pappatid liksom.

Förlovad på riktigt

Mitt i allt förvirrande och mitt i allt kaos och drama och kärleksproblem så har min förlovningsring nu äntligen kommit! Jag är så jävla glad nu..
Hoppas att den föralltid ska sitta på mitt finger nu.
Jag älskar Dig Richard Hultén <3


När det känns som att hela världen går under..

Sitter just nu på balkongen hemma hos pappa och dricker coca cola light och äter makaroner med ketchup.
Min morgon har varit ganska jobbig.. Vaknade av att jag grät mm.
Kärlek är inte lätt när det är svårt.
När man bråkar med sin pojkvän känns det verkligen som att hela världen ska gå under!
Det finns ingen annan än Richard i mitt liv som jag vill ha. Det finns ingen annan som jag älskar så pass mycket som han. Jag trodde att jag hade kännt känslan kärlek förr.. Men nej! När jag och Richard blev tillsammans så insåg jag verkligen vad kärlek var.
Jag vill aldrig såra dig, eller krossa ditt hjärta igen. Du är den enda för mig och jag vill verkligen att du ska förstå det. Utan dig i mitt liv vore jag verkligen ingenting! Du är mer än guld värd hjärtat! Utan dig inget mig. <3
Över och ut.


Bildbomb med min älskade

Jag minns denna dag som om det var igår, fick min iphone samma dag, och du va så irriterad över att vi halkade på isen när vi kom hem till dig så du fick ett ryck och tog bort den, hehe sötnos.
samma dag som du och jag kom hem från Hallstavik/mitt landställe. Vi åkte hem till Evelina där det va mysigt folk och hade det trevligt, slutade med att jag sov hos dig. en underbar dag <3
image description
Du och jag hade tråkigt så vi tog knasiga bilder på telefonen <3
Nyårsafton <3 Fick min nyårskyss av dig! En utav de oförglömmliga kvällarna/nätterna i mitt liv <3
image description
en bild som jag verkligen älskar! du kysser mig på det mest kärleksfulla sättet jag vet. en kyss jag känner bara jag tittar på bilden <3 åh vad jag älskar dig!
En bild från ibörjan när vi va tillsammans <3
tror vi hade varit tillsammans i bara en vecka, jag är lika kär som då.. nää! jag är fan MER kär än då! finns ingen finare kille än du, du är hela min värld, jag kan inte leva utan dig, finns ingen annan som du, det är bara du du du i mitt huvud älskling, fan du är hela min värld! Utan dig vore jag verkligen ingenting <3
förlåt för alla gånger jag varit en dålig flickvän, klagat på dig, och sårat dig och gjort dig illa, jag ska gottgöra dig med att ge mig hela mitt liv till dig, jag ska älska dig i nöd och lust livet ut, föralltid du och jag mitt hjärta. Jag älskar dig mer än någonting annat i hela universum!

Richard Hultén <3

Jahapp.. Nu så är man hemma efter en lång och jobbig dag. Eller en jobbig kväll. Hände lite grejer så va tvungen att åka till Skogås en snabbis men jag hoppas att allt löser sig.
Till Dig : Richard Hultén
Du är mitt allt, du är det bästa jag har, jag kan inte leva utan dig! DET KOMMER ALLTID VARA DU OCH JAG ÄLSKLING <333333333333333333333333333333333



smile :)

Tja! Kom hem för ca en timma sen. Igår fyllde som sagt syrran år så jag och Richard köpte två blombuketter till henne, hon blev glad antar jag, hehe. Efter vi firat syster min så gick vi och mötte Emelie, Hannah och Olivia. Va md dom en liten stund. Sen köpte jag och richard lite smågodis och läsk och myste till BigBrother finalen, han gillar inte bigbrother egentligen men tittade på det med mig för min skull, hihi. Hannah J vann! Tycker jag va bra för hon har varit sig själv, och hon har kämpat hårt och folk har verkligen behandlat henne som skit i huset så jag är glad över att hon vann.
Nu så ska jag titta på gamla glee avsnitt och sedan ta hand om tvätten. Puss
skorna <3

True shit

True!

Happy birthday sister.

Hallojsan :) sitter just nu i Richards säng och ska snart börja sminka mig, har precis duschat så ska nog börja med att borsta och föna håret.
Vi ska idag hem till mig pga att syrran min fyller år, så vi ska väl köpa någon blomma till henne och sen dra oss mot mitt hem i fruängen. Nej nu ska jag börja göra mig iordning :) vi höres.

Richard.. Jag hoppas att du förstår hur mycket jag älskar dig.
Såra mig aldrig, gör mig aldrig illa, håll inget hemligt för mig.. För jag älskar dig gubben min <333333


Richard <3 Hanna

JAG ÄR KÄR JAG ÄR KÄÄÄÄR JAAAG ÄÄR KÄÄÄÄÖÖÖÖR JAG ÄR KÄR JAAAAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR JAGGGGGGG ÄR SÅ FKKKKKIN KÄR I DIG RICHARD HULTÉN <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


Om du vill mig något, kom då!

Ditt äckliga as, låt min kille vara, låt oss vara? Du är bara en patetisk äcklig och vidrig slampa! Döööö seriöst! USCH.

Va tvungen.. Haha :D


Its Friday.

Nu så ska jag och Richaed klä på oss och gå och handla åt hans mamma. Studentfirande för hans halvbror idag! Sen tjejmiddag! Wehoo :)
Nu ska vi gå till Skogås Centrum! Puss