Last Friday Night.

Sitter nu i fåtöljen hemma hos pappa med Richard och Evelina. Kvällen igår va kul förutom att alla stack sen fast de skulle stannat så aa blev lite ledsen för det men annars så va det kul igår. Hemmafest förstår ni ;)

Snart ska jag och Richard åka hem till mamma för jag måste ge smootie-boo (min kanin) mat. Sen drar jag och Richard hem till honom. Myskväll blir det idag. Love it.
Hoppas min ziperall kommer snart! Wood woop.

Här är lite bilder från gårkvällen. Puss


MIN INOM EN VECKA! GAAAAH


Trött, seg och träningssugen

Halvt ligger nu i sängen och tittar på tv, någon dokusåpa. tråkigt, men men. Jag har sovit hela dagen, Richard har bara legat breve mig och väntat på att jag ska vakna, och ärlig talat så är jag fortfarande trött! Richard säger att jag sover för mycket,men det tror jag inte på :P hehe.
 
Jag är hur trött som helst, men jag ska iaf till skolan imorgon. Vill verkligen INTE men är illa tvungen..
 
Richard har gått hem :( och det känns trist, får sova ensam inatt :( bajs på det. vill ju vara med min bebis men men.  Nu ska jag typ bara ligga och titta på när pappa spelar något tråkigt facebook spel.
Trivs riktigt bra här hos pappa faktist :) puss.

Tisdag.

Hejsan svejsan!
Sitter just nu i sängen med datorn i knät och funderar på att titta på tv.. men orkar inte ställa mig upp och trycka på den där jävla tv-knappen som just nu känns som att vara hundra mil härifrån! haha.
 
Richard ligger breve mig och myser, han tittar på något youtube klipp typ. Jag ska nu titta på glee tror jag! mowhehe. men innan det så funderar jag på att plugga lite, och planera outfit för imorgon ;) Man måste ju vara lite förberedd för daaaagen! hehe :)
 
Pussar på er <3
 
 
 
Bilder från landet, va där i onsdags-fredags :)

It's Hanna bitch.

Hejsan svejsan!
Sitter just nu och pratar i telefon med min älskipälski :) Ska strax ut med hunden. har hållit på och städat lite, rensat lite, letat efter saker mm. hittade några gamla skal som jag köpte för ett tag sedan här hemma! Så det blev jag väldigt glad över! Pappa ska få min gamla telefon! Hans är helt paj! och han vill ha en lite nyare modell så han får min gamla. ''gamla''. hehe.
 
Nu så ska jag pappa och lillebrorsan ut med hunden! Men jag skriver senare schnyggingar, annars skriver jag imorgon i skolan eller nåt! puuuuss hej :D
 
Me right nooow! haha :P
 

Tågluffning.

Tjenare! Sitter nu på tunnelbanan efter att ha gått skilda vägar med Alex. Vi åkte tunnelbana fram och tillbaka några gånger, tågluffa e najs. Haha. Är nu påväg hem! Ska käka någon macka, lägga mig och titta på gamla Glee avsnitt och bara ta det lugnt.

Puss!


Söndagsmys.

Tjenare :)
halvt sitter/ligger i sängen med datorn i knät, har tittat lite på gamla glee-avsnitt och så, Richard ligger fortfarande och sover men jag ska nu upp och göra lite pasta och bacon. brunsh :) mums.
 
Idag blir det bara att ta det lugnt och titta på film och mysa lite. Borde plugga.. men jag är så jävla skoltrött så jag pallar verkligen inte! Men får väl försöka ändå.. :(
 
matteprov tisdag... fuck that.

If i said i want your body know, would you hold it against me?

Hejsan svejsan. Nu sitter jag i sängen hemma hos Richard, internet är inte så snabbt så glee-avsnittet laddas inte så fort -.- det tar sin lilla tid! bajs :( Men iaf så hoppade min älskling precis in i duschen och funderar på att överraska honom lite? Vad tycker ni? heheh.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, färgat utväxten, mm. Blev lite ojämnt.. men mitt hår drar inte åt sig överallt heller :/ bajs på det! Men men, det blev som det blev helt enkelt. 
 
Imorgon åker jag och Richard hem till pappa, vet att middagen redan nu är bacon och pasta! myyyms. Pappa är på landet så då blir det hanna-och richard standard, hehe. Nu så ska jag typ bara överraska min baby i duschen och sen så ska jag titta på glee! Skriver senare, eller imorgon ;) isf mobilbloggar jag! pussar på er.

Godmorgon Hallstavik.

Hallojsan :) Sitter nu i fotöljen på landet och tittar på nyhetsmorgon. Jag är ganska så trött, vaknade typ nyss, hehe. Emma sitter med sin ipad och jag sitter med min nylagade minidator, wiiie! Den är typ ny, fick den för ca 2-3 år sedan och då hade jag den i två veckor sen pajade hårdisken! Men nu så ska nog Emma börja med frukosten tycker jag! Och jag ska sen hoppa in i en dusch ;) Idag blir det nog att rida på hästarna. Så otroligt mysigt det är på landet! Vi hörs senare! puss hej.
 

Mini-datorn fixad.

Mini-datorn fixad av en kille på mammas jobb! Skönt att ha den i skolan! Slipper man skriva på häften :)
Hörs imorrn! Kramis.


Mini-datorn fixad.

Mini-datorn fixad av en kille på mammas jobb! Skönt att ha den i skolan! Slipper man skriva på häften :)
Hörs imorrn! Kramis.


På landet.

Hejsan blöggen :)
Jag är nu på landet med min moder och min syster, riktigt mysigt!
Vi åt precis tacos och nu ska vi bara mysa framför TVn, sen blir det att ringa min älskling och säga godnatt, nu så ska jag och Emma upp till stallet, när hon slutat pratat med Joacim- hennes kille. I telefonen. Puss puss! Godnatt :)


Tjennare! :3

Hallå där :) Hahahah.


Godnatt.

Godnatt bloggen :)
Sushi va middagen, mums!
Och den andra bilden på mig och min älskling är från i lördags. Puss på rumpan. goodnight.


I WILL DO IT.

Om mer eller mindre exakt två veckor. Då jävlar - RÖDBRUNT :D


Aikido.

Tjenare :) sitter på en stol på Richards aikido-träning. Det är fett mysigt att sitta här och bara titta på och ha musik i lurarna. Det blir som en musikvideo :P
Heheh.
Richard är sä jävla duktig! Och hans kompis Emil också. Emil är så liten söt och kort, hehe. Jag ska nu fortsätta titta på träningen :) älskar att se Richards olika talanger, min älskling. Jag älskar dig fluffen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a7d2e087c323a2738011.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a7d2e087c323a2738011.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a7d2e087c323a2738011.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a7d2e087c323a2738011.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a8b59606ee64d91a8bb5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_5055a8b59606ee64d91a8bb5.jpg" class="image">


My sister. I love you, miss you.

Godmorgon. Ligger fortfarande i sängen och ska typ sätta på datorn och titta på något roligt program kanske? :)

Har kollat igenom min systers Facebook-bilder.. Åh herre vad min syster e snygg ;) varför kan vi inte byta utseende för? Jag vill också vara kort och söt. Jävla bajskorv! Hehe


Glee.

Tja!
Ligger just nu i sängen och har min älskling breve mig. Så mysigt! Vi har varit på aikido träningen och haft det kul :) Nu håller jag på och tittar på Glee, säsongstart! Så jävla kul :D
Nu ska jag fortsätta titta, puss och kram!

xoxo


Ensam :(

Är hemma hos pappa nu. Saknar min älskling redan! åååh önskar du låg här brevid mig...
Jag älskar dig mitt allt, Richard Hultén <3
 
 

Fuck orientering.

Ligger i soffan hemma hos Richard, åt precis tacos. Mätt och belåten. Nu ska jag nog ta en liten tupplur. Är riktigt trött.. Vi hade orientering idag, vi tog alla kontroller iaf ;) men det va jävligt jobbigt att på upp och ner för alla tusentals backar och stigar och berg och skit, hatar orientering! Hehe. Men nu ska jag ta mig en liten tupplur. Ska hem till pappa om ca två timmar. Han hämtar mig tack och lov! För jag har så jävla ont i fötterna. Skriver när jag är hemma hos pappa! Puss :)


I'm sorry. Love you dad.

Ligger nu i sängen hemma hos pappa. Vi har flyttat hit min säng! wehoo.
Imorgon flyttar vi hit bokhyllan och massor av andra saker som mattor, gardiner mm.
Men nu har jag helt eget rum :D jag har bott i samma rum som pappa i 2 snart 3 år. och innan det så bodde jag i våran stora hall hemma hos mamma, fast då va jag lite mindre. Och innan det så delade jag rum med min syster. Eftersom att vi va en sån stor familj liksom. Men nu känns det bra! Här ska jag bo tills jag typ flyttar hemifrån, wehoo. Trivs redan asbra i rummet, känner mig bara så taskig mot pappa genom att kasta ut honom i vardagasrummet ;/ men vad ska man göra? jag är fan 17 år och flyttar hit på heltid. Det blir ju så liksom? Men sen när jag flyttar ut så får han rummer för sig själv igen. Jag får ändå skuldkänslor för pappa.. jag blir fett sad :( heh.
 
Nu så ska jag och pappa strax ut med hunden och sen så ska jag titta på one tre hill, myyys.
Skriver kanske senare, eller imorgon. Puss på er.
 

one tre hill.

Ligger i sängen och tittar på One Tre Hill. smsar med min pojkvän och är ganska trött.. ska dricka upp min äppeljuice och ta lite jordnötter om det finns kvar. skola imorgon, en lektion! wehoo. slutar fem i tolv. Efter skolan så ska jag och pappa flytta min säng hit till mamma. looking forward to it :)
Äntligen få ett eget rum i en lägenhet jag trivs mer än någonsin i detta år faktist.
Sen blir gamla hunden nog glad också eftersom att jag flyttar hit på heltid. Han lever inte så länge så han blir nog väldigt glad över att ha mig här, över att ha både mig och pappa liksom.
 
Nej nu ska jag fortsätta titta på one tre hill och sen gå och lägga mig. Puss och godnatt.
 

Smile, and you will might get a smile back.

Tjenaaaa! Sitter och kollar igenom Gamla bilder som brunett/rödbrun-hårig. Hehe. Pappa och jag håller på och flyttar runt här hemma. Vardagsrummet blev nu klart och snart blir det MITT sovrum som gäller. Hoppas på att Richard ska kunna sova här redan nu i veckan,hiiiiihi.
Tittar just nu på Disney Channel :P pappa har börjat med maten *mums*. Efter skolan drog jag och gymmade. Skönt som fan! Blir att gymma imorrn också ;) Slutar tidigt imorrn så ingen stress! :)
Ska sätta på mig en tjocktröja, fryser...:( hehe.
Skriver senare! Nu blir det one tre hill på datorn. Puss!


Latjo Lajban.

Någon mer än jag som minns detta spel? Som man kunde ringa in och spela på tv4a morgnarna. Så jävla kul, man åkte typ genom klassrum och korridorer och i skogen och allt, fångade mattpiskor och ostbågar. Är så lycklig över att ha hittat spelet! :)
Nu ska jag ladda ner någon gammal film. Godnatt! Puss puss.


Gårdagen.

Stals från Emelies blogg nyss ;)
 
 
 
 

Colours.

Bestämt mig! Tror jag..
Såhär ska jag färga lite senare i höst/ ca oktober.
 

Godmorgon.

Godmorgon! Hade askul igår med tjejerna. jag drog ca halv tolv. Pappa hämtade mig tack o lov.
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, titta på film o så. Sen senare på dagen ska jag träffa Richard ett tag.
Vi hörs! puss och kramis.

To my boy.

Nu drar jag till Richard! skriver på söndag, för hinner inte imorrn tror jag :(
Puss på er! :D <3

Tacksam.

Ligger just nu i soffan och tittar på tv, tänker på min älskling och hoppas att han har det bra på sin träning.

Tänker på hur lycklig jag är idag pga alla mina vänner, min familj och min pojkvän. Jag är så glad över alla jag har idag, och jag vill att alla ni verkligen ska veta det.
Jag är så glad över att vi tjejer ska träffas imorrn. Som om det va igår. Jag Emelie Emelie och Agnes har varit vänner riktigt länge, iaf jag Emelie och Emelie har kännt i över tio år och Agnes i fyra år. Jag är glad över att ha er i mitt liv fortfarande och jag vet att vi kommer vara vänner för resten av vårat liv.
Jag är så glad över min familj, nästa vecka flyttar jag hem till pappa och jag ser verkligen fram emot det! Men jag kommer sakna lägenheten i fruängen och mamma mycket! Fruängen är mitt hem liksom, det är där jag vuxit upp och levt hela mitt liv. Så detta blir en nystart. Looking forward to it :)
Åh min kära pojkvän. Jag kan inte förklara hur lycklig jag är med dig, du är min andra halva, du är mitt allt. Me dig har jag allting! Jag älskar dig så otroligt mycket och vet att vi kommer vara tillsammans livet ut. I swear <3

Skriver senare. Pussar


När allt känns perfekt.

Har mixtrat lite med bloggen nu på dan pga att jag vill ha någon enkel design men endå fin. och ja, nu så har jag hittat en. Men jag hatar nya blogg.se.... bara så blogg.se nu vet det.
 
Snart ska pappa och jag hämta lite grejer hemma hos mamma och handla lite. Det ska bli skitnajs. ska tvinga pappa in på intersport i Hagsätra också, dem har massa rea så vill kolla på ett par mjukisbyxor som ser skitmysiga ut. Vill ha nya! För alla mina mjukisbyxor har jag typ ärvft av mina syskon så nu vill jag ha nya. hehe. Man kan ju alltid hoppas på att jag får det? man kan ju försöka smöra lite för pappsen.
 
Ikväll ska jag sova hos Richard och imorrn blir det att vara med tjejerna, det va länge sen jag sa/skrev det! hahah. Jag är fortfarande sjuk så ska mest ta det lugnt. är helt död! blir att knarka ipren och halstabletter men det är helt ok.
 
Richard är nu på sin första Aikido-träning efter typ 1/två år? Tycker det är jätteroligt att han ska börja igen. Han ska nämligen vara tränare för små barn i aikido, tycker det är jätte roligt! 
 
Nu ska jag tvinga min sjuka pappa upp ur sängen. Puss.

Hatar den nya blogg.se

ÅÅÅÅÅH, jag är smått förbannad just nu! för jag hatar att dem har gjort om blogg.se, den är bara grovt irriterande. Snälla byt tillbaka till den gamla! åh.
Richard Hultén. Du är min andra halva, och kommer alltid att vara.
 
 
Our deep love keep us together. I love you.

Finare vänner får man väl leta efter?


Tumbs up for breakfast.

Godmorgon bloggen och mina små söta läsare. Jag sitter just nu upp i sängen och tittar lite på youtube och annat. Jag är hemma från skolan idag också pga att jag fortfarande är sjuk, och nu så har jag ont i nacken också! inte sovit så bra på huvudkudden inatt antar jag.
 
Jag ska nu upp och göra frukost, äta det och sen titta på något tråkigt på datorn. hehe. tumbs up.
 
Feels like yesterday! I love you babe <3 xoxo

Don't look at him. He's mine.

Hejsan. Sitter just nu vid datorn och fryser med täcket om mig. jag är sjuk och har typ feber därför så är det inte så kul att frysa när lägenheten egentligen är skit varm.
Jag tittar just nu på pretty little liars och gör egentligen ingenting speciellt. är bara väldigt trött.
Pappa och jag ska strax upp och handla några saker som vi glömde handla förut. Ciao
 
True ;) heheh.