HEJDÅ BLOGG.SE

HEJDÅ BLOGG.SE nu har jag en ny blogg på nattstad.se

http://www.nattstad.se/elghornhanna

FÖLJ MIG DÄR NU ISTÄLLET! XOXO

Usch, fy & blä.

Ska snart hem från min älskling... I dont want to! Blää :( men men så är det.
Imorgon ska jag träffa Bonnie, och sen sova sista natten i fruängen :( *ledsen chey* usch och fy och blä. Men det är så det är nu. På tisdag vet jag inte vad som händer just nu, men på onsdag iaf så ska jag vara med min pälskling! Om jag orkar!
Jag håller på och bli sjuk så får se om jag ens orkar åka och träffa Bonnie imorrn, vill sova hos Siham också på tisdagen men tror inte det går de heller så som jag känner nu. För jag fryser och svettas typ varannan minut! Har feber. Och snorig och ont i halsen :( hata att man ska bli sjuk precis när lovet kommer! Typiskt. Knarka Alvedon, Ipren och halstabletter då -.- usch.

Ska nog mysa ett tag till med min älskling, sen blir det att åka hem till pappa. Tack gode Gud för att han ska hämta mig! Hade aldrig pallat gå i den här kylan hem.
Puss!


#inlove

Denna helg har bara vart helt underbar!

Jag ligger halvt i sängen hemma hos Richard med täcket runt mig, vi har bara myst och verkligen älskat varandra mer än någonsin denna helg! Är så lycklig. Har aldrig varit så glad i hela mitt liv!

Han lyser upp min dag mer än någon annan. Du är min andra halva, mitt allt <3

Vi dricker cola och äter nachochips. Vi har bara vart han och jag denna helg och det är så vi gillar det som mest. Jag älskar dig mitt hjärta. Puss

Nu blir det mys+mys :)
Ut i det kalla med hunden blir det! Hehe.


Goodmorning.

Godmorgon! :)

Ligger i sängen med min beby breve mig, gör ingenting speciellt! Vi ska nog snart gå upp.. Och den gå hem till honom tror jag :) är det kallt ute? Hehe. Fast det är ändå fint väder ute faktiskt! Åh det gör mig glad :P solen lyser! Wehoo.
Puss :*


The first snow this winter.

Den första snön har fallit denna vinter! Jag är faktiskt glad över det! För älskar alla varma mysiga skor, vinterjackor, mössor, vantar, halsdukar och allt kärleksmys ute i det kalla. Jag ser fram emot denna vinter! :) men jag tror att det. Kommer bli förjävla kallt! Blä. Hehe. :P


På tunnelbanan.

Tja! Sitter nu på
Tuben, är snart hemma. Bara några få stationer kvar. Är hos pappa. Vi ska åka och köpa sport BH idag! Tack gode gud vad skönt det ska bli! :) har längtat verkligen! :)
Ska få en av mamma och en av pappa. Mamma säger att hon satt in pengar så jag kan köpa den idag, jag frågar hur mycket hon satt in, hon ba - det får du se ;)
Ååh fett jobbigt! Så fort jag kommer till hagsätra så ska jag kolla! Hihi :)
Ikväll blir det väl att göra historia uppgiften som jag ska göra.
Jag ska köpa en tidning idag hade jag tänkt. Imorgon blir det en chailatte till frukost! Åååh vad gott. Dör! Hehe :P

Imorgon sover jag med min älskling, mys :)

Skriver sen! Puss :*


hataskolan.se :)

God eftermiddag! :)
Sitter just nu i skolan på historielektionen med min kära klass. Vi slutar om ca 40 minuter tror jag.. är inte helt säker! hehe. Efter skolan så ska jag tunnelbaneluffa lite med Alex, hehe. Ikväll sover jag antingen hemma eller hos Richar :P
 
Nu mår jag bättre! Jag va bara jävligt morgonarg! hehe.
Nu blev jag snabbt arg för några sekunder igen.. jävla pms humörsvängningar!!!!! åh -.- skit också.
 
Skriver senare! Puss :*

PMS-dag.

Fuck allt och alla, Fuck alla idioter, dö eran äcklon! Fuck den här dagen och Fuck denna jävla skolan:
Jävla PMS idag.. Jag skiter i!! Give me food, give me cocacola! Give me LOVE Richard. Fuck Fuck Fuck.


Flyttstädning pågår.

Hejsan! Idag har det städats i hela rummet, rensat mm. Det sista flyttas hem till pappa imorgon. Några kartonger och påsar :)

Mamma håller nu på med maten och jag sitter i vardagsrummet och gör ingenting speciellt. Tittar på tvn. Har nu bestämt mig för att titta på glee :P hehe. Season 2. Vill köpa season 3!! Hehe. Har sett den men vill ha den på dvd bara för att kunna ligga och mysa och titta på om man inte har något att göra :) nu så ska jag titta på glee och invänta maten!! Puss på rumpan.
Saknar min älskling btw :( hehe <3


Emelie Löfgren.

Jag har världens snyggaste vän, gaaaaaaah! Hahah :P
Batwooman.blogg.se


Kom pengar kom.

God kväll :) sitter och tittar på Ink master. Ska strax gå och lägga mig. Är skittrött! Funtar på att lägga mig nu asså! Hehe. Skola imorrn! Blää. Ska gymma imorgon bitti har jag tänkt :)
Skönt! Hehe.

När studiebidraget kommer så blir det att köpa platå converse och även köpa hårfärg. Fuck blondt. Ska göra en förändring och rödbrunt ska det bli! Wehoo.
Längtar tills the money kommer! :)

Richard och Castro imorse :) hehe.


Mat = love.

Tjenare bloggen! Jag kom hem för ca en timme sedan. Har pratat i telefon med min älskling och gosat med hunden :) jag ska nu värma på maten och käkaaaa! Mums. Spagetti och köttfärssås <3 kärlek de asså. Hehe.

Jag hoppas på att min älskling vill sova här. För isf ska jag möta honom senare. Han äter middag nu så aa.

Pappa är och hämtar Sussie och skjussar hem henne. Medans det ska jag äta och sen ikväll blir det nog att titta på någon film. Mys kväll på högsta nivå! Hehe. Har melon kvar i kylen efter min och Richards ett årsdag. Kanske borde äta upp den? :P funtar på de!

Men nu blir det att värma mat! Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_507da025e087c3489ed3903a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_507da0509606ee5f9e21573c.jpg" class="image">


2 cool 4 school

Sitter nu i biblioteket i skolan med världens knäppaste människor! Och den värsta av dom alla är ERTAN! -.- härregud.. Han e wierd asså. Hahah. Iaf, vi har historia och ska hitta böcker men hittar typ inga. Jag ska skriva om avrättning på 1400-talet. Intressant intressant :) hehe.

Iaf.. Vi har lunch efter detta. Om ca en halvtimme. Sen slutar jag! Haha :P en lektion är chill, speciellt när man va hemma igår. Hehe.

Efter jag slutat ska jag hem to my best friend Bonnie :) mys! Vet inte vad vi hittar på men det blir nog mycket prat! Hehe. Skriver senare! xo


Hur jag mår av Flytten.

Hejsan! Jag tänkte skriva hur jag mår med flytten och allt det där.

Flytten från mamma till pappa har gått bra och det är jag inte ledsen över alls! Men vad jag är ledsen över är att mamma flyttar från fruängen.. Föralltid! Jag menar.. Fruängen är mitt hem! Hela mitt liv är där. Och alla vänner, typ. Jag älskar fruängen, där är jag uppväxt. Fruängen finns alltid kvar men det gör inte lägenheten och det är de som jag är ledsen över för jag älskar det där stället. Den lägenheten har så många minnen från jag va ett halvt år gammal. Jag vill alltid bo där? Jag önskar att jag alltid kunde bo där. Fruängen kommer alltid att vara hemma. Det bara är så. Och det är så sjukt jävla mycket som har förändrats sen skolan började denna termin. Och det dödar mig!
Dessa fem saker här nere är dom som krossar mig mest. Det är asjobbigt. HELT SJUKT. Det är som att jag helt plötsligt har bytt liv? Ta mig tillbaka till typ förra terminen? Ååh Wierd. Hatar det här :/

1. Richards hus brann ner så dom bor nu i Stuvsta till slutet av nästa år.
2. Våran skola flyttades till St.Eriks gymnasium.
3. Bonnie och jag träffas typ aldrig längre pga... Ingenting egentligen. Och det känns jobbigt.
4. Jag har flyttat till pappa.
5. Saknar Fruängsskolan.
6. Träffar inte mamma eller min syster lika ofta längre.


LOL

God eftermiddag folket :)
Sitter halvt just nu i sängen och kollar runt lite på facebook, olika bloggar mm. Ska nu titta på en film, LOL ''laughing out loud'' Med Miley Cyrus. Såg den förra veckan men tycker att den är så bra så ska se den igen :P hehe.
 
Idag så har jag och världens underbaraste bästa coolaste snyggaste hetaste finaste mysigaste mumsigaste pojkvän och jag ett år! Och jag är så jävla glad över detta! hahah. Jag älskar dig mer än någonting annat Richard. Du är det absolut bästa i mitt liv. Tack för att jag får spendera varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund med dig. All kärlek till dig min fina. 
 
Nu blire filmmys med äppeljuice breve mig, mums! PUSS :D
 
 

Perfect Weekend.

God kväll. Sitter just nu i sängen hemma hos mig med Richard breve mig spelandes på sin telefon. De ska starta en ny Kampsports förening! Ska bli askul, och jag ska då fixa en blogg åt dom, de har gjort en facebook sida och en hemsida men de är inte helt klart än därför kan jag ej ge ut namnet. 
 
Idag har vi inte gjort någonting speciellt, vi har bara tagit det lugnt! Jag har däremot jävligt ont i huvudet så ska nog inte till skolan imorgon, är typ tusen procent säker på att jag har feber. mår ganska illa också, hataaaa! aja.så är det ibland helt enkelt. Jag mår bra annars, är glad. Om lite mer än en timma så har jag och Richard ett år! Helt underbart! Vi har ju redan firat ett år pga att vi inte vill fira ett år samma dag som vi liksom går i skolan. hehe. Jag har iallafall älskat den här helgen, bara tagit det lugnt och varit med min älskling. Perfect weekend. Nu ska vi nog snart gå och lägga oss, titta på någon film kanske och mysigt somna till? Vi får se hur det blir. Skriver imorgon i vilket fall som helst. Godnatt och puss på er!
 
Gammal bild! hehe. Fin i håret? :)

Bibeln som uppstår?

hahahahah, detta inlägg börjat med ett skratt pga att jag skulle skoja lite med min pojkvän och visa en ''mysig'' blogg.. sökte på bajsbloggen på google och han typ dog och va nära på att spy! hahaah, askul va det! hahahha, så jävla äckligt? Vem lägger upp typ ''dagens bajskorv'' OFFENTLIGT? härregud.. jag dör! HAHAHAHA. Nä över till något annat ämne.
 
Sitter halvt nu i min babys säng, ska nog titta lite på erik och mackan 99 saker man ska göra innan man dör, för det är så jävla kul, gillade inte dom förut! sen visa Richard mig 1 avsnitt och sen tyckte jag att det va jätte roligt. Så det funderar jag på att göra nu, eller typ se någon film online? hehe. men det får jag vänta lite med, för Richard håller på och uppdaterar gamla saker på datorn, han har äntligen fått internet så det håller nu på och fixas, eftersom att han inte har haft något internet på sin dator sen deras hus brann ner( typ 4 månader sedan) så är det massor av program som ska uppdateras nu som han hade på datorn innan, hehe.
 
Jag sitter nu och lyssnar på glee-radio som vanligt, och lyssnar nu när Santana sjunger en låt till Brittany som heter Mine av Talyor Swift. Den är jätte fin verkligen, men tycker definitivt att Santana gör den bättre än Talyor ;) Jag tycker då ifs att glee alltid gör alla covers bäst. hehe.
 
Richard sitter nu och lutar sig mot min arm, älsklingen min <3 Jag är så sjukt jävla kär, det är inte klokt.. ett liv utan Richard skulle vara helt lönlöst i mina ögon i dagens läge, kan inte leva utan min man, jag VET att vi alltid kommer vara tillsammans, folk säger att man inte ska säga så för att ''inget håller förevigt'', men jo det gör det! Iaf i vårat läge! Vi är lyckliga som satan nu, och vi har varit det för det mesta i vårat förhållande, alla bråkar så vafan, men vi har bara haft enstaka bråk som varit stora, typ 3st, men vi har haft småtjafs, men det har ju alla. Men vi planerar hela våran framtid med varandra, vi vill verkligen ha barn med varandra i framtiden, vi har redan bestämt namn liksom? haha! Ingen kan ta min kärlek till Richard ifrån mig, det finns ingenting som får mig mer lycklig och älskad. Undrar bara hur jag ska klara en hel månad utan honom! eller a ca 3 veckor och någon dag till, han ska ju till Thailand över jullovet :( haha. jag kommer typ dö? Vad fan ska jag göra!? Men jag har iaf planerat att jag ska vara med mamma på landet hela lovet, och bara bo där och ta det lugnt, det är det enda jag vill, och ringa han då och då via skype några dagar i veckan och prata i någon timme bara för att höra hur det är och hur man lever sitt ''sommarlov'' medans jag är i kylan! hehe. Men det är alltid bra att komma ifrån varandra ;) Det tycker jag! Kommer få nyckel hit så kan komma hit dagen innan han kommer hem och överraska honom med lite saker och fixa hans rum, städa, fixa saker och mm. Han ska komma hem med presenter till mig! Glad chey!!! heheh.
 
Jävlans vilket långt inlägg detta blev, men det är kul, nu har ni en del att läsa även fast det inte är så viktigt så kan ju det vara roligt om man inte har någonting för sig :) Tycker att jag har blivit duktig med uppdatering nu iaf. Ha det bra sötnosarna som läser. Puss och Godnatt på er som antagligen ska sova snart, det ska nog jag göra tror jag! ska nog mysa med min älskling ett tag först :* puss godnatt.
 

En kall höst, Lördagskväll.

God kväll. Sitter just nu i Richards säng med hans mammas dator och laddar ner itunes. Ska fixa så jag har egna ringsignaler mm. Rebbi i min klass har lärt mig hur man gör och nu har jag även kollat på ett klipp på youtube. men det enda jag hade gjort fel va att jag inte hade bläddrat ner typ en halv decimeter på sidan :( haha. För jag fattade inte hur jag skulle göra för några dagar sedan, men nu så vet jag! Happy girl. Så nu ska jag fixa det, men itunes måste laddas klart först.
Idag har det inte hänt någonting speciellt, richard skulle ju ha övningskört men det blev inte så :/ men vi åkte och köpte lite grejer till hans dator istället! Och nu så väntar vi på maten, revbensspjäll :P mums! Richards favorit, och emelies, hahah. Imorgon blir det att jag och richard drar oss hem till pappa. vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän! hihi. puss hej :)
 
Hittade denna bild på hans mammas dator, en bild på honom från typ innan vi va tillsammans <3 söt. Jag älskar dig gubben! puss.

13/10-2012

Godmorgonnnnnn! :)
Ligger i sängen och har min fina älskling breve mig. Igår kväll firade vi ett år med mat, dryck, och tända ljus. Otroligt mysigt! Älskar han så mycket! Blir fortfarande mer och mer kär för varje dag som går typ :D
Idag ska Richard övningsköra lite med sin mamma. Och jag ska hänka på såklart ;)
Imorgon sover vi här hemma hos pappa, och imorgon kommer även pappa hem från landet! Mysigt! :)
Höres! Puss.


1 år <3

Tack världens bästa pojkvän! Du är mitt liv, min bästa vän, min fästman, min andra halva! Jag älskar dig över allt annat <3 1 år med världens söta pojkvän :)


Ledig imorgon - Lyckan som uppstår.

Hejsan. Sitter just nu i soffan vid pappas dator, tittar på tvn, finns ingenting kul på tv seriöst.. fett förbannad! haha. Idag har jag inte gjort mer än att ha varit i skolan och sen hem för att typ inte göra någonting alls? Väntar nu på pappa som hämtar hans tjej inne i stan efter något typ möte.När pappa kommer hem igen så ska vi gå ut med hunden och sen så ska pappa skjussa mig till min älskling! wehoo.
 
Skriver imörrn eller innan jag går och lägger mig! LEDIG IMORGON FRÅN SKOLAN! GLAD CHEY :D

There are worse things I could do - Grease

Tja! Kom precis till skolan, är rätt så trött. Jag börjar om en halvtimme jag åkte med Richard för han börjar typ nu. Jag ska ha sång om ett tag. Det blir nog kul! Men måste upp till skåpet nu och hämta mitt Sånghäfte. Är fett seg asså! Haha. Etc.. Nu har jag varit vis skåpet och sitter utanför min sångsal och väntar på att få börja. Börjar om ca 25 min. Men då kan jag plugga låttexten :)
Skriver senare! Puss :D


Förändringar.

Ingenting är som det brukade vara. Jag orkar inte!


In school.

Tjena! Jag sitter just nu i skolan med my friends. Vi sitter och lyssnar på stripmusik? Hahahah. Alex är lite knäpp ;) vi ska snart ha lektion, historia. Sen åker Richard och jag hem till mig och äter nudlar mums! Sen kommer pappa hem. Då blir det middag, han slutar rätt så sent så aa. Men ser fram emot nudel eftermiddagen! Hahah :P vi hörs! Skriver sen :)


Ostkaka = kärlek

Tjenare! Jag har ätit middag för ett tag sedan, men la mig och sov efter jag ätit. Är så sjukt jävla trött! Och har så jävla ont i ena sidan av rumpan på grund av att jag ramlade idag.
Nu så kommer pappa med ostkaka till mig som tröst! Tack gode Gud för pappa! Haha.

Puss på er :) här är lite bilder! Även bild på min ostkaka ;) mums!


Jag förväntar mig inte att få ut någonting av dig.

ps.rubriken tillhör inte inlägget.
 
Hejsan. Sitter just nu i sängen med min mysiga jumpsuit - ziperall. Idag har det inte hänt någonting speciellt, händer aldrig något speciellt känns det som, förutom när en viss man kom in i mitt liv ;) haha. Idag va jag i skolan som vanligt, först gemensam sång, sen teater och sen dans, lunch+rast och sen engelska. Har ändå jobbat hårt idag och varit aktiv. Efter skolan gick jag och Richard och köpte lite godis på Ö&B, mums, vi åkte hem till honom och det är då det tragiska händer... jag ramlar i trappan på stuvsta station klantig som jag är! Jag ett stort blåmärke  över hela röven och det gör skitont! jag typ dör.. Men iaf va min kära man där och hjälpte mig! Det tog oss typ 20 minuter att gå från stationen hem till honom.. som typ annars tar 8-10 min. Han retade mig hela vägen hem samtidigt som han retade mig :( taskig pöjk. hehe. har ASONT. dör...
 
Nu ska jag lägga mig framför tvn och somna in och vila lite innan pappa och jag ska äta. saknar min älskling! ska försöka få han hit.. :$
 
Min räddare i nöden. Jag älskar dig! Då, Nu och Föralltid <3

Romantiken.

Godmorgon :)
Sitter just nu i datasalen med Evelina, Richard och Ertan, och några andra som jag inte vet vilka det är! hahah. Håller på och skriver om Romantiken i svenska, tråkigt men aa, vad ska man göra. Ska fortsätta plugga nu, kan skriva senare via mobilen.
 
Imorgon ska jag hjälpa mamma flytta, typ hela släkten ska haha.
 
Ha det bra.

Don't worry, Be happy.

Tjenare. Sitter just nu vid pappas data i vardagsrummet och tittar på transformers. Ska snart gå och lägga mig, men måste se klart på den här! Skriver imorrn via mobileeeeen.
 
IMORGON KOMMER MIN ONEPIECE/ZIPERALL! wehooooooo :D
*happy girl*