Tröööött

Tjennääää
Sitter just nu på bussen påväg hem till Richard från eve, vi har haft det skitmysigt!! Tagit en öl, ätit chips o dip, druckit coca cola p umgåtts med fina människor ;) så nu sitter jag och min älskling på bussen påväg till Skogås, vi är väl framme om ca tio minuter, ganska trötta båda två, fartfylld dag idag helt enkelt, nu ska man få sova ut, underbart ! Speciellt att få sova breve min pojke :) skriver imorrn! Pussar


Skönt chilllov.

Har inte bloggat på tre dar, jag vet! Men har inte riktigt orkat :P har varit social med min kära pojkvän här ute på landet. Igår va även Aleks här och hälsade på lite, snackade lite skit o så som vanligt, hehe. Idag så ska jag, richard, mamma och mammas kompis Nadine åka till Norrtälje en stund, sen så blir det fika hemma hos min faster vid sjutiden, sen blir det bara åka tillbaka till Ronöholm, äta mat och sedan mysa med nachos o ostdip o salsa. MYSVARNING! :D
Imorgon åker jag och min kära pojkvän hem, vi ska möta Eve i fruängen vid fyra, dra och köpa mobilskal o plastskydd, sen drar vi till Eve och myser! Det blir fler än bara vi tre ;D Skriver kanske senare eller imorgon påvägen hem?
Puss på rumpestumpen.


Världens bästa hund <33333333333333

Xoxo.

Tjuuuuuez :) Sitter nu vid datorn hemma hos my boyfriend.
Vi vaknade för ca en timme sen kanske? Vi har myst, pussats, nu ska jag ladda ner all musik från datorn till min iphonny :) wiiie! hehe.
skriver nog senare. Vi hörs. pussar!

Lucky im in love with my best friend.

418897_3384282648593_1315306975_3353708_1050774662_n_large

Lite mer mmm.. i livet

Helluj. Har precis duschat, asskönt. Ska nu ladda ner lite musik från senaste avsnittet av glee som va sjukt dramatiskt! Har inte gjort annat än vart i skolan idag, va sjukt aktiv på dansen! Jag och Eve ägde som vanligt. Imorgon slaggar jag inte hemma men bloggar nog ändå. Ska sova hos Emelie den bästa Asmundsson. Fett mys! Plus mycket närmare till skolan pga att hon bor i kungens kurva typ, precis brevid iaf, nära till skolan tar vi tummen upp på. Nu så ska jag fixa musiken och fortsätta smsa med min pöjkvän. Ta lite glass om det finns kvar låter som en bra idé också! Vi ses kanske senare, annars imorgon. Puss
Tumblr_lzswfaww1b1r0pdgjo1_500_large
Gaaaah! Skulle sitta jävligt bra just nu ;)

ska köpas!






MIN INOM TVÅ VECKOR <3 gaaaaah.


Texas Pecan.

Hellu :) Kom precis hem! Har varit med Ida ett tag, blev inge solflickor orkade inte sen till slut. Va i skolan idag, hade ämnessamtal i matten, Göran: Hanna du måste börja kämpa lite mer, jag vet att du har svårt med matten o så men kämpa lite bara! och kom o fråga mig om det är något! Jag: jaja..
Åh.. fuck ämnessamtal!
Nu ska pappa åka och skjussa hem Sussie, o jag ska sitta och vänta på att han ska komma tillbaka för han ska komma hem med Texas Pecan glass till mej :D wiiiiie.

Nu ska jag inte göra ngt speciellt! Vi hörs senare :) puss på er.


Myspys.

Det gick inte att publicera inlägget idag i skolan :(
Sitter just nu i Evelinas soffa, vi har lite mys och pratkväll. Bloggar från hennes mobil. Det har inte hänt något speciellt idag, känner bara att jag vill sova breve min underbara pojkvän.. Men får inte, får göra det i helgen helt enkelt ;) men vill verkligen! Somna in i hans armar är det bästa jag vet :$ hihi. Nu ska jag fortsätta myspysa med Evelina. Skriver när jag kommer hem.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_190400013.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3337103/images/2012/pic_190400018.jpg" class="image">


Jag går i dagar i tröjan du hatar, ah ah aah.

Godmooorning på er :) Idag mår jag bättre i kroppen! Ska nu hälla upp tranbärsjuice i en liten flaska som jag tar med mig till skolan. Har knarkat låten Tröjan du hatar hela morgonen!! Den går på replay :P hehe. Men nu ska jag fixa iordning lite grejer! Vi hörs senare. Pussar




Tranbärsjuice - kvällens.

Sitter i sängen med datorn framför mig, väntar på att min älskling ska ringa och säga godnatt, man kanske borde bestämma outfit tills imorgon? Blir nog enkelt.. ett bar ljusblå jeans och någon tröja.. orkar inte va fin för skolan. Funderar på att börja gå med mjukiskläder till skolan igen som jag gjorde förr i tiden (åttan, nian) Varför ska man göra sig fin för skolan?.. eller man gör ju sig fin för sig själv? För att man själv ska trivas, men jag trivs i mjukisbyxor så jag skiter i. mowhah.
Nu pratar jag med min älskling i telefonen!! Vi hörs imorgon :) bloggar nog från skolan ;)


Dagens låt


Vi hörs, vi ses, i dina drömmar! ;)


Över och ut.


Drar nu till pappas tjej på middag, cya!


The hardest thing to explain is love.

Kärlek är obeskrivligt. Hur förklarar man för någon att man älskar någon när det inte finns ord för hur mycket man gör det? de tre orden: Jag Älskar Dig räcker inte alltid till! Man vill beskriva mer.. men det finns inga ord?
Kärlek är nog det svåraste att beskriva.. det svåraste ordet att förklara!







118 800 superbillig nummerupplysning via tele...

Hallojsan :)
(rubrikförklaring- låten har fastnat i huvudet.. fuck 118 800!!)

Just nu så är jag hemma hos mig hos pappa, kom hem från Richard för ca en halvtimme sen kanske, saknar min pöjk redan. Jag mår inte så bra i kroppen, har ont i magen och lite här och var helt enkelt. Snart ska jag och pappa åka o handla på willys, sen blir det middag hos pappas tjej, sen ere bara hem och sova! kanske ladda ner någon filmrulle? we will se.
ska sätta på mig någon skön tjocktröja nu och sätta mig o titta på tv.
pappa ska köpa tranbärsjuice till mig, pga att jag har ont.. det hjälper. Nu ska jag ta värktablett också, hej då på er!

jag vet.. detta blev ett skittråkigt inlägg men eftersom att jag inte mår så bra så förstår ni nog ;)



hahahahaha, hittade en gammal bild på mig och emelie från twilight fan event 2010 x)


Arn.

Tittar på filmen Arn med Richard och Tommy. Namnet Arn får mig bara att tänka på något annat.. HAHAH!!
Vi äter godis o gottar oss, skriver mer imorgon :) godnatt på er.


Reasons to cry.

Det är skittråkigt väder ute. det är snart måndag. har fortfarande hosta. känner mig unfresh. vill ha en iphone. vill ligga och råhångla med min pojkvän. får sova ensam imorgon natt. saknar mina gamla vänner. vill flytta hemifrån. har det stressigt i skolan. vill ha pengar.


Reasons to smile.

jag fyller år snart. jag är kär i världens bästa pojkvän. har underbara vänner. har ett glas med läsk framför mig. det är melodifestivalen ikväll. det är en bra men konstig film på trean just nu. jag ska sova hos emelie asmundsson nästa vecka på torsdag. jag sover inte ensam inatt. har gjort en egen design för första gången här på bloggen.


Utan dina andetag.



Helgens låt: Kent - Utan dina andetag


Fri från beroendet 1 vecka idag.

Goodmorning!
Sitter just nu i soffan hos Richeeeen, tittar på reprisen av the voice Sverige, dricker ett stort glas oboy, myms! Idag händer väl ingenting speciellt, lugn helg helt enkelt, så sjukt skönt.
Rubriken säger ju det mesta, ganska stolt över mig själv! Eller.. jävligt stolt :D

Nu blir det att ta bort nagellacket och fila naglarna!

Naya Rivera, Åh så het!


'' When you kiss me, it feels like im in heaven ''

När jag tittar på dig pirrar det i hela kroppen, hela jag blir helt galen inuti.
Du får mig att må bra på mer än 1000 olika sätt.
Du har ett hjärta av guld, du & jag föralltid hjärtat mitt.
Jag älskar dig

Gammalt- Kärlek.


What happend.

dslljksaljakddas_97173701

What the fuck happend?
Vi brukade vara så nära, vi brukade vara så tajta, vi brukade betyda hela världen för varandra, vi kunda inte gå ett steg utan varandra, vi berättade allt för varandra, vi visste allt om varandra, vi bråkade sällan. Sommaren 2010 är någonting vi alla nog vill ha tillbaka lite granna..
Idag känner vi knappt varandra, jag umgås med två utav er fem, jag hatar ingen av er, kommer alltid att älska er alla från botten av mitt hjärta. Jag dömer ingen av er. Vi valde våran egen väg, vi gjorde våra egna val här i livet. Synd att det blev såhär.

Ni ska veta att det går inte en enda dag utan att jag tänker på er och våra minnen tillsammans.
Ni betyder fortfarande hela världen för mig, försök att fortfarande förstå det.
Vi hörs alla någon gång.

Utan era andetag.. <3


Ge mig vårväder.

Sitter just nu i Richards soffa och tittar på The voice Sverige. Idag åkte vi ifrån mig runt två och hem till honom, vi har ätit ostpaj till ''lunch''. Till middag blev det sushi, fyfan i helvette vad gott det va! Dricker just nu pepsi och äter popcorn samt smågodis.. oj vilket matinlägg detta blev då! Woopsi på det, hehe.
Richard spelar just nu the sims2 på min dator. Tog med den till Richard för pappa ska hämta mig på söndag hos honom så tog med grejerna från mamma direkt, byter vecka som sagt. Sjukan verkar vara över nu, vilket känns otroligt underbart! Har bara lite hosta och snuva, annars är det bra med mig.

Mer myspys blir det med Richard denna kväll och resten av helgen, skönt att bara ta det lugnt och inte göra någonting speciellt.
Över och ut.

Jag älskar dig knasboll <3


Rumpestumpen.

Jag ligger nu i sängen, som ja gjort hela dagen! Richard ligger breve mig.. Eller aa, på min rumpa!! Vi tittar just nu på biggest looser. Vi ska försöka sova för Richard ska till skolan imorrn o jag ska hämta läxor i skolan ;)
Godnatt på er <3


Be yourself, always.

Fototime medans Richard spelar the Sims ;)


Knark.


Karma's only a bitch if you are.

Tumblr_lzg0t3nsps1r1rpc9o1_500_large
Tumblr_lzhesyt6sz1qmowaco1_500_large
Tumblr_lyu7v0bhqg1r83vg9o1_500_large


Pojkvän.

Åh, jag är så galet jävla kär i dig. Hur kan man älska en människa så otroligt mycket? Jag är så kär i dig älskling. Puss på dig min och bara min Richard.

Godmorgon.

Godmorgon!
Ligger i sängen.. pojkvännen breve mig. Vi vaknade för ca en timma sen, har varit uppe och köpt coca colca till oss. Är fett trött! Det bara rinner i ögonen hela tiden.. har ingen lust med någonting just nu, vill bara sova.. fast är inte trött! Jag och min älskling vill ha pengar! Och han vill även ha bil.. han sa precis : Fan vad nice om jag hade haft bil och pengar nu, då hade vi kunnat dra på bio! haha, söt han är.
vet inte vad jag ska skriva nu.. hihi. Vi hörs senare! Puss på rumpan.


Mina tre favoritkillar i skolan, Ertan, Alex & Richard<3


For me, its more then a rose

Börjar blogga igen, hihi.
Ligger just nu i sängen med min underbara pojkvän breve mig! Är assjuk! Har typ influensan.. kul? eller inte. Igår va det alla hjärtans dag och jag hade världens bästa kväll med min älskling, fick en röd ros av honom plus att vi la oss ned i ett mysigt bad och åt chokladdoppade jordgubbar som jag hade fixat, fan vad mysigt vi hade det. Fast vi har det alltid mysigt, puss på dig puffen.
Imorgon blir det ingen skola inte! För vi har idrottsdag och eftersom att jag även smittat Richard så blir det ingen idrottsdag för honom heller, men skitsamma för vi skulle ändå bara till flottsbro och frysa ihjäl oss så what ever.

Skriver mer imorgon :) Godnatt på er. puuuusssar och kramar.


Tack älskling :)


Välkommen till min nya blogg!