Film intagning!

hallöööööööööööööööö :)
Igåååår va jag och richard i staan för han va på ett intagningsprov till en fiiiiilm och han tycker att det gick braaaaa så jag är glaaad.
Nej men Vi va på det där stället där intagningsprovet va och det gick bra tyckte han iaf! Jag är väldigt stolt över min kära pojkvän :) Filmen heter praktikanten och om ca två veckor får han reda på om han har ''gått vidare'' så att säga :) wehoo!
Jag älskar dig Richard och du vet att jag tror på dig för du är bäst! <33333333333
Efter intagningsprovet åt vi på BK.. mums! Sen åkte vi hem till honom och myste gärnet med coca cola, ostbollar och stand-up shows på youtube! Det va en underbar dag med min älskling.

Idag så blir det att jag och Richard träffar hans kompis Tommy! Det är fett fint väder ute ba så alla vet! woopwoop. Imorgon är det mååååndag men  det gör ingenting för det är ledighet som gäller och det är valborg så fekkenation! :D

Min kropp bryts snabbt ner..

Tjuez!
Sitter just nu hemma hos pappa och gör absolut ingenting, jag har precis badat. Jag har typ något fel på min kropp, jag har haft ont i halsen i typ 2-3 veckor! Det bara värker i halva tungan och shiet. Plus att jag har skit ont i tuttarna och i hela jävla kroppen, känns som att min kropp bara bryts ner mer och mer! Jag orkar inte.. seriöst!!
Får panik! Jag vill bara ligga i sängen hos min kära pojkvän nu och känna att han håller om mig och tar hand om mig. Jag orkar inte må såhär! Jag mår bra psykist! Men inte någonstans fysiskt..
Jaa.. Imorgon är det fredag! mmmmm! hahah. Långhelg blir det då och kanske lite partyparty på valborg? hehe. Ha det bra hörni så ses vi. Skriver säkert imorgon när jag är hemma hos Richard! Efter skolan och mitt kära utvecklingssamtal! hehe.
Richard.. fånga mig! snälla <3

Förlovningen...

In school..
Ska snart ha samhällslektion.
Kg är inte på blogginlägg just idag egentligen.. För grejen är den att Richard och jag har ju förlovat oss, han har sin ring och jag har min egentligen men den är för liten så jag fick skicka tillbaka den och få en ny men adressen står inte på paketet vi fick den av så mamma har mailat dem 4 gånger nu och dom svarar inte.. Jag är så jävla ledsen! Jag vill ha min ring och känna att vi är förlovade?? Allt blev bara så fel.. Det va inte såhär jag ville att våran förlovning skulle gå till.


Dubstep.

Tjaba tjena hallå!
Är just nu hemma hos Richard, vi lyssnar på dubstep på spotify och aa.. Vi ska väl antagligen inte göra någonting speciellt ikväll. Jag är ganska seg denna kväll. Jag ska hjälpa han lite med matten, men vi ska inte göra något annars.
Till middag idag gjorde pappa tjockpannkaka! Feeeta gott det va!
Saknar pappsen lite :(
Älskar dig pappa<3
Jag ska iaf nu typ spela spel på mobilen för har inget speciellt för mig, godnatt på er!


Wow vad man ser annorlunda ut sen 2009...

Tjenare alla mittbenare, sitter nu vid datorn och tittar runt på lite grejor. Ska nu titta på the american pie och sen så blir det väl att ladda ner en till film eftersom jag absolut inte har någonting att göra! Jag pluggade klart de mesta igår innan jag gick och la mig.. känns bra att ha det gjort liksom, hehe.
Jag saknar min pojkvän :( jag vill att han ska vara här nu och hålla om mig och kyssa mig men nä, han är ju i skolan och har lektion nu så aa.. han ska ringa mig sen iaf, wehoo :D
Nu blir det filmdags!




Sommaren 2009 i Gränna, haha! 3 år sen ;)


A life without you, is a life without happiness

Det enda som får mig lycklig på morgonen, förmiddagen, eftermiddagen, kvällen, natten.. Är du!
Jag kan vara hur ledsen som helst! Men med dig.. Är jag den lyckligaste personen i hela universum. Jag älskar dig prutten! :]


Varför blir jag värre just idag?

Blir nog mycket bloggande idag.. För jag är nämligen hemma och är sjuk, min kropp orkar inte ta sig iväg till skolan idag så pappa lät mig vara hemma, tack gode Gud för det!
Skriver när jag vaknat till lite för jag är ganska seg just nu.. Knappt sovit nåt.
Nehepp.. Blir Inge Bonnie idag :'(


Fuck this day.. :(

Blir bara sjukare och sjukare..
orkar inte. SERIÖST.
Knarkar tabletter och nässpray! Inte roligt alls!
Pratar med min älskling på skype just nu och ska nog snart gå och lägga mig! Är så trött och sjuk och seg. åh fuck this day.
Aja.. nu så ska jag iaf typ ladda ner glee. vi hörs imorgon, kanske mår bättre då..
GODNATT :)


When everything feels GR8.

Sitter nu på bussen Påväg hem. Är strax i Högdalen, när jag väl är där så ska jag byta till tunnelbana.
Är rätt så trött, plus att jag är sjuk så vet ute riktigt om jag kommer till skolan imorgon, blir nog att stanna hemma och plugga för jag är helt död, men vet inte riktigt än hur jag ska göra för ska träffa Bonnie ponny imorgon. Vi får se hur jg mår imorgon bitti helt enkelt.
När jag kommer hem så ska jag och pappa handla och det blir pannkakor till middag, mums! Är så jävla sugen på det så de finns inte! Hehe.
Suck.. Tuben går om åtta minuter, that sucks.
Lyssnar på musik på mobilen, lyssnar på en kille som Emelie tipsade mig om som sjunger covers, han heter Collin någonting, hehe, så jävla bra!!
Ååååh inatt får man inte sova breve sin älskade pojkvän.. Nehepp! Bajs på det då. Vill inte sova utan min snuttepo :(

Efter maten blir det plugg plugg plugg! So helt enkelt, och lite engelska.
Jag är på banan igen när det gäller skolan, dels Great!
Ha det bra, pussar på er.


Vill hem..

Sitter just nu i skolan och har so lektion, vill hem!
Lektionen är ganska intressant men jag är som sagt sjuk!! Så vill hem.. Mitt öra dunkar, halsen gör ont, kroppen är seg! Vill bara hem helt enkelt! Åh.. Haha.
Nu ska jag vara uppmärksam på lektionen. Skriver när jag kommer hem, Ciao


Why destroy someone else's life, just care about yours.

Har varit /är jäkligt sjuk så har inte orkat blogga.
Nu åkte vi precis in i Linköpings kommun, Påväg hem är man då alltså.
Igår va vi inne i Malmö stad, på själva shoppinggatan, det va riktigt mysigt.
Man är hemma om ett tag då alltså, typ tre timmar. Ska nog sova ett tag!
Vi hörs! Pussaaaaaaar på er.


Love your body.

Så jävla sant!


Popcorn och coca cola.

Hallojsan!
Sitter just nu i soffan här nere i Skåne med min älskling och hans mamma o pappa och tittar på något djurpogram från kolmården? Haha. Klockan nio är det filmen se upp för dårarna på sjuan, diggar den så det längtar jag till :)
Äter popcorn och är nu inne på andra stora 2liters flaskan coca cola.. Hihi mums!
Från och med måndag så blir det bara popcorn till godis på helgerna och Inge med coca cola eller godis! Nu är det bara träning och tänka på vikten som gäller, magen ska bort! Låren ska bort! Im on My way to heaven! Jag ska bli snygg o slim, hehe.
Idag har jag och Richard varit ute på värsta långpromenaden med hunden!! Men det va mysigt och vi båda gillade det skarpt. Hehe
Vi såg kameler idag när vi va på promenad!! För vi gick förbi en cirkus! Har aldrig sett de i verkligheten så jag blev aslycklig !! :)
Nu så ska jag krama om min pojke. Skriver mer imorgon! Säger godnatt nu lite i förväg till alla trötta göbbar, puss!


Fuck rubrik.

Okej.. Det blev bara halva gleeavsnittet imorse, för sen vallade internet ur! Fuck. Men iaf så ligger jag i sängen just nu och myser, Richard är inne och duschar så jag väntar på honom.. Sen ska vi upp till Jägersro's center, måste handla en vurm och Marabou för det suktar mig så sjukt jävla fucking mycket!
Jag har inga kläder.. För Richards mamma Tina tvättar alla mina kläder just nu så har bara en tunn t-shirt och mjukisar.. Hehe.
Jag har just nu typ tio stycken flätor i håret för jag vill att det ska bli lockigt :) hehe.
Ska snart ta ut dom, eller så sover jag med dom så det blir eeeeeeexxxxtra lockigt imorrn? Hahah vi får se :)


Gleek-time wehoo!

Vaknade typ nyss.. Har sjukt ont i halsen så ska ta en halstablett av älsklingen, han sover fortfarande.. Snutten då :)
Jag blev faktiskt jävligt happy nyss.. Kom precis på att nya avsnittet av glee kommit ut nu på morgonen.. Och man har väntat i tio veckor!! Så jag ska ta upp datorn och ladda ner de så ska jag gosa ner mig i sängen sen och titta på det :D wehoo!


Sweet dreams!

Godnatt mina söta små kära vänner! Puss och kram på er <3 :)


Oh no you did'nt ?

Jag är så jävla trött på människor som inte kan hålla sina saker för sig själv, min pojkväns jävla ex dyker upp och hittar på massa myterier om att han fortfarande älskar henne och la, la la.. Åh blir så förbannad!? Vad fuck är problemet!!
Kvinnan ger ju aldrig upp? Kan hon inte bara inse att jag och Richard älskar varandra och att hon aldrig kan få honom igen!! Åh.. Blir så less! Han och jag har varit tillsammans i ett halvår på söndag och hon har fortfarande inte gett upp?
Låt oss vara!
Det va därför jag va tvungen att sätta lösenord på bloggen.. Så ni vet! Kram på er <3


I'm back!

Okej.. Nu är jag tillbaka och bloggandet tillbaka!
Jag är just nu nere i wannabe Danmark = Skåne, haha. Har det skitmysigt här! Är bara ganska hungrig just nu.. Ska nog sparka upp Richard ur soffan han sitter i och att vi ska gå till BK i Jägersro center!! För jag dör av hunger och jag orkar inte ta en macka för jag vill ha pommes! Haha, pmsbrud eller vad?
Vi åkte ner till Skåne i fredags morse så vi va här på kvällen, vi åkte som sagt bil. Vi åker hem på lördag eller söndag.
Juste! Jag ska till London den 9de Maj! WEHOO hehe, fett kul det ska bli!
Jag har faktiskt pluggat en del här på landet också, hjälp Richard med hälsoprojektet och även gjort klart en SO uppgift som jag ska lämna in efter lovet, har bara en uppgift till att göra, sen är det 3prov efter lovet som ska göras! Suck? Men men..
Nu ska ja fortsätta hänga i soffan tills Richard vill gå med mig och äta :)
Senare under dagen ska vi till doktorn, Richard har halsfluss.. Blää :/
Puss


Set fire on to the rain.

You have time for her, but you have never time for me?

Du är inte mig lika nära som förr, förr va vi inpå varandra hela tiden, förr va du min bästa vän, nu är du bara någon.. som betyder sjukt mycket för mig. Gråter i skolan för att det inte är samma sak längre.. I miss you.



Sitter och jobbar med gamla rester nu såhär efter skolan, nu så ska jag hjälpa min pojke med hälsouppgiften. Puss!

vet att jag är dålig på att skriva.. men jag har det lite upp & ner just nu!
kram.